Operator versproducten

Opleidingen MBO
Dienstverband Vast
Standplaats 's-Gravenhage
Salaris € 2500,- per maand
Direct naar:
Heb jij sterk technisch inzicht en ervaring als operator? Is procesmatig werken echt jou ding? Werk je graag in ploegendienst? Lees dan snel verder en solliciteer!

Over de functie

Wij zijn op zoek naar een (ervaren) fulltime machine operator die in ploegendiensten wil werken en de beschikking heeft over eigen vervoer. Als operator zal jij een team van ongeveer 10 productiemedewerkers aansturen. Iedereen heeft een specifieke taak en dit kan variëren van het inpakken tot het bestikkeren van de producten. Jij gaat ervoor zorgen dat deze taken goed en volgens de regels worden nageleefd. Je zorgt er daarnaast voor dat jou ‘team” voorzien is van voldoende ingrediënten om tot een eindproduct te komen.
Naast het aansturen van de productiemedewerkers en het voorbereiden van het werk ben jij verantwoordelijk voor het instellen en bedienen van de diverse machines. Je lost kleine storingen zelfstandig op en als de storing te groot is infomeer jij de technische dienst. Bij calamiteiten grijp jij in waar nodig en weet jij snel en accuraat te handelen zodat het productieproces weer door kan gaan. In deze functie begeleid je het productieproces van A tot Z.

Wat wij bieden

• Een fulltime aanstelling voor 38 uur per week
• Het bruto uurloon ligt tussen de €12,20 en €12,49 bruto per uur
• Een ploegentoeslag van gemiddeld 12%
• Doorgroei- en ontwikkelingsmogelijkheden
• Goedkope salades en groene maaltijden in de kantine
• Een actieve personeelsvereniging

Wat wij vragen

Voor deze fulltime functie zijn wij op zoek naar iemand die:
• Ervaring heeft als operator
• Beschikt over aantoonbaar technisch en procesmatig inzicht
• Bereid is tot het werken in ploegendiensten
• Wil werken in een koele omgeving (3 á 5 graden)
• Nederlands in woord en geschrift beheerst
• Eigen vervoer heeft (auto)

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is gevestigd in de omgeving van Leiden en is gespecialiseerd in het machinaal verwerken en verpakken van versproducten zoals groenten, salades en fruit. Dit dagelijkse proces gebeurd in een omgeving van 3 graden. Zodra deze producten gekeurd en verpakt zijn worden deze vervolgens naar supermarktketens door heel Nederland gebracht. Er is groei en behoefte vanuit de consument aan gezonde voeding die gemakkelijk te bereiden is en daardoor groeit onze opdrachtgever hard mee.

Solliciteren

Ben jij de ervaren operator die wij zoeken? Reageer dan snel!
Via de sollicitatie button kun je solliciteren op de functie. Vergeet niet om je CV toe te voegen en een korte motivatie waarom jij de geschikte kandidaat bent! Vragen? Bel naar 070-3085353 of stuur een mailtje naar denhaag@werktalent.com.

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent