CNC Draaier / Conventioneel Draaier (Vaste baan!)

Opleidingen MBO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Nijmegen
Salaris € 2400,- tot € 3000,- per maand

Functie omschrijving

In deze functie van Conventioneel / CNC Draaier, maak jij met behulp van een Draaimachine de onderdelen in de juiste vorm. Het is jouw taak om de onnodige onderdelen nauwkeurig en snel te verwijderen. De producten waar jij voornamelijk mee werkt zijn aandrijfassen (van Circa 12 meter lang), stangen en koppelingen waardoor het van belang is om zo zorgvuldig mogelijk te werk te gaan.

Je komt te werken met verschillende groottes en daarbij krijg je de vrijheid en de ruimte om het product zo goed mogelijk in elkaar te zetten. Jij bent van A tot Z verantwoordelijk voor het product.

Wat wij bieden

Naast dat je komt te werken in een mooi bedrijf dat werkt met toffe producten, krijg je:

  • Een mooie werkomgeving met up-to-date materiaal;
  • Flexibele werktijden;
  • De mogelijkheid om je intern te ontwikkelen;
  • Een startsalaris van € 2.400,- tot € 3.000,- bruto per maand (afhankelijk van leeftijd en ervaring);
  • Fulltime vaste baan;
  • 24 vakantiedagen en 13 ATV-dagen;

Wat wij vragen

Naast een opleiding richting de metaaltechniek, vragen wij:

  • Woonachtig in de omgeving Nijmegen (Denk aan Arnhem, Wijchen, Beuningen);
  • Enkele jaren ervaring in het vak is een pré;
  • Affiniteit met de metaaltechniek.

Over het bedrijf

Het bedrijf zit in Wijchen en ze hebben een grote, lichte werkplaats aan een klein kantoor. De klanten waar ze voor werken zitten voornamelijk in de scheepvaart of in de machinebouw. Er staan meerdere grote CNC en conventionele draai machines waarmee assen tot en met 12 meter gemaakt kunnen worden. Alle apparaten hebben een Siemens besturingssysteem zodat de medewerkers niet gebonden zijn aan één apparaat. Ze werken met moderne materialen en investeren veel om ervoor te zorgen dat de werkplaats up-to-date blijft.

Er werken momenteel 10 vakmensen in de werkplaats met een flinke dosis ervaring. hierdoor hebben ze ook de ruimte om nieuwe werknemers intern op te leiden en verschillende cursussen aan te bieden. De medewerkers hebben veel ruimte en zelfstandigheid. Heb je zin in een bak koffie? Geen probleem, dan pak je dat gewoon. je krijgt ook de flexibiliteit om te kiezen tussen werktijden van 6:30 tot 15:30 of 7:30 tot 16:30.

Solliciteren

Geïnteresseerd? Dan ontvangen we graag jouw CV! Als je vragen hebt of twijfelt, dan kun je altijd even bellen / appen naar tel: 06-45205394 of mailen naar: tijmenvanbaalen@werktalent.com. Gesprekken kunnen we eventueel ook gewoon in de avond inplannen!

Deel via social media:

Tijmen van Baalen

Tijmen van Baalen

0645205394
tijmenvanbaalen@werktalent.com

WhatsApp Tijmen van Baalen      Ga naar instagram van Tijmen van Baalen


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent