Technisch commercieel medewerker

Opleidingen MBO
Dienstverband Vast
Standplaats Wijchen
Salaris € 2500,- tot € 3000,- per maand
Direct naar:
Heb jij kennis en ervaring in de IT / Telecom en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Bekijk de vacature!

Over de functie

In deze dynamische en veelzijdige functie ben je verantwoordelijk voor het dagelijkse contact met onze klanten, zowel per telefoon als per e-mail. Het is jouw taak om vervolg te geven aan de klanten die via de buitendienst in samenwerking gaan met het bedrijf. Ook ben je bezig met de huidige klanten te helpen met vragen en weet je duidelijke en concrete oplossingen te bieden.

Met jouw technische bagage ben je in staat om de wensen van de klant in kaart te brengen en te vertalen in een goed en eerlijk advies. Jouw kennis van IT en Telecom stelt jou in staat om zelfstandig goed onderbouwde offertes te maken. Je werkt nauw samen met de verkoop buitendienst en hebt daarbij een commercieel inzicht.

Wat wij bieden

Je komt te werken in een bedrijf waar je samen strijd naar 1 doel: de klant. Om de klant zo goed mogelijk te helpen organiseren ze inhouse trainingen voor het hele bedrijf waardoor jij je skills beter kan inzetten. Daarnaast zorgen ze goed voor hun medewerkers en krijg je:

  • Een salaris van circa € 2.500,- tot € 3.000,- bruto per maand;
  • Reiskostenvergoeding;
  • Interne trainingen en cursussen;
  • Een goed inwerkprogramma;
  • Fulltime vaste baan;
  • Direct starten met een jaarcontract met de intentie tot een vaste aanstelling.

Wat wij vragen

Om de functie zo goed mogelijk in te vullen, vragen wij:

  • MBO+ / HBO werk- en denkniveau;
  • Technische IT / telecom kennis is vereist;
  • Bij voorkeur enige ervaring in een technische functie.

Over het bedrijf

Wij zijn een specialist als het gaat om eerstelijns telecommunicatie voor zorginstellingen. Wij zijn een informele organisatie met korte lijnen en stellen het zeer op prijs als onze medewerkers meedenken met ideeën en veranderingen. Onze kracht ligt in de kwaliteit en het hoge serviceniveau dat wij bieden naar onze klanten. Met ruim 40 medewerkers ontzorgen wij de klant volledig in hun telefonische bereikbaarheid en zorgen wij dat alles technisch in orde is.

Het bedrijf is gelegen onder Wijchen (naast Nijmegen)

Solliciteren

Geïnteresseerd? Dan ontvangen wij graag jouw CV! Als je vragen hebt of twijfelt, dan kun je altijd even bellen / appen naar tel: 06-45205394 of mailen naar: tijmenvanbaalen@werktalent.com. Gesprekken kunnen wij eventueel ook gewoon in de avond inplannen!

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent