Operator bottelarij

Opleidingen HBO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats 's-Gravenhage
Salaris € 2200,- tot € 2400,- per maand
Direct naar:
Heb jij minimaal 2 jaar ervaring als operator en ben jij flexibel ingesteld? Heb jij daarnaast ook eigen vervoer? Reageer dan snel!

Over de functie

Als fulltime procesoperator voer je, onder leiding van de teamleider logistiek, je werkzaamheden uit aan de bottellijn. Je bereidt zelfstandig de bottellijn voor, bouwt de machines om en stelt deze af. Je controleert de ontvangen componenten en bewaakt de kwaliteit en voortgang van het productieproces. Indien nodig stuur je het productieproces bij. Je verplaatst goederen van en naar de productielijn middels een heftruck. Tevens zorg je er voor dat de installatie en je werkplek schoon blijven. Daarnaast signaleer je storingen en verhelpt deze, waar nodig samen met je teamleider en een monteur.

De exacte werktijden bij dit bedrijf zijn conform het rooster van de desbetreffende productielijn waarbij jij werkzaam zult zijn.
Wel kunnen wij je verzekeren dat jij jouw werkzaamheden zult uitvoeren tussen 06:00 en 23:00 en dat je in het weekend over het algemeen gewoon vrij bent!
Waar de eerste dienst start om 06:00 is het ook goed mogelijk dat je om 06:30, 07:00, 07:30, 08:00 of 14:15 start met jouw dienst.
Wanneer je werkt gedurende etenstijd verkrijg je een maaltijdvergoeding van €13.50.
Zodoende kun je gezellig eten bestellen met je collega’s of wat meenemen van huis.

Het kan weleens voorkomen dat er overuren gedraaid worden, deze krijg je terug in de vorm van uren (tijd voor tijd).
Wel dien je altijd iets eerder aanwezig te zijn, wanneer je dienst bijvoorbeeld om 06:00 begint is het de bedoeling dat de werkzaamheden ook daadwerkelijk starten.

Wat wij bieden

Een salaris tussen de €2200,00 en €2400,00 afhankelijk van ervaring en op basis van 40 uur per week
Vergoeding voor woon-werk verkeer
Fulltime functie met uitzicht op een vast dienstverband
Pensioenregeling
Mogelijkheid voor persoonlijke ontwikkeling en opleiding
Standplaats: Zoetermeer

Wat wij vragen

Passend operator MBO diploma en/of MBO werk- en denkniveau
Kennis van productieprocessen
Technische ervaring
Minimaal 2 jaar werkervaring in de voedingsmiddelenindustrie of in een vergelijkbare functie
Leergierig, resultaatgericht en een teamplayer
Een VAPRO diploma is een pré

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een vooraanstaand dranken ontwikkel- en productiebedrijf en beschikt over één van Europa’s modernste bottelarijen met zeven geavanceerde afvullijnen. Onze opdrachtgever biedt totaaloplossingen aan voor drankenprojecten, van zowel kleine ondernemers als grote multinationals.

Voor hun opdrachtgevers ontwikkelen ze recepturen welke ze produceren in uitgebreide reeksen aan kwalitatief hoogwaardige dranken. Hiervoor beschikt onze opdrachtgever over een hoogstaand laboratorium, een uitgebreid tankpark en een scala aan productie installaties.

Solliciteren

Ben jij de ervaren operator die wij zoeken? Reageer dan snel!
Via de sollicitatie button kun je solliciteren op de functie. Vergeet niet om je CV toe te voegen en een korte motivatie waarom jij de geschikte kandidaat bent! Vragen? Bel naar 070-3085353 of stuur een mailtje naar denhaag@werktalent.com.

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent