C-Chauffeur rioolreiniging

Opleidingen HAVO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats 's-Gravenhage
Salaris € 2500,- per maand
Direct naar:
Ben jij een chauffeur met rijbewijs C en heb je affiniteit met GWW? Beschik je ook nog over je Code 95 en eigen vervoer? Bekijk dan direct onze vacature!

Over de functie

Als fulltime chauffeur / machinist rioolreiniging ben je verantwoordelijk voor het besturen (30%) en bedienen (70%) van diverse voertuigen. Zo kun je denken aan hogedrukspuitwagens, vacuümwagens en veegzuigwagens. Middels deze wagens zul je uiteenlopende reinigingswerkzaamheden uitvoeren aan o.a. infrastructurele projecten zoals gemalen, rioolstelsels, kolken en dergelijke. Onder andere het dagelijks onderhoud aan het voertuig behoort tot je verantwoordelijkheden.

Wat wij bieden

•€2100 tot €2500 bruto per maand o.b.v. 40 uur per week
•Reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer enkele reis (vanaf 10km)
•Vast werk met uitzicht op een vast dienstverband bij onze opdrachtgever
•Mogelijkheid om diverse certificaten te behalen
•Diverse doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf

Wat wij vragen

Voor deze functie zijn wij op zoek naar iemand die:

•Beschikt over technisch inzicht (aantoonbaar)
•Minimaal MBO werk- en denkniveau heeft
•In bezit is van rijbewijs C inclusief code 95
•Affiniteit heeft met GWW
•Flexibel ingesteld is en beschikt over een probleemoplossend vermogen

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een ervaren speler op het gebied van rioleringsbeheer, hierbij kun je denken aan inspectie, reiniging, renovatie en overige soortgelijke werkzaamheden. Deze voert men uit voor zowel de overheid als de zakelijke en de particuliere markt. De opdrachtgever heeft meerdere locaties welke verdeeld zijn over Nederland en België, ieder met zijn/haar eigen specialisme. Binnen al deze vestigingen werken er op dit moment circa 350 mensen. Dit aantal is, net als de opdrachtgever zelf, sterk groeiende. Deze vacature staat open voor de vestiging in Westland, een gemeente welke nabij Den Haag en Rotterdam ligt. De opdrachtgever voert de diverse werkzaamheden uit in de gehele regio.

Solliciteren

Ben jij de ervaren kandidaat die wij zoeken? Reageer dan snel!
Via de sollicitatie button kun je solliciteren op de functie. Vergeet niet om je CV toe te voegen en een korte motivatie waarom jij de geschikte kandidaat bent! Vragen? Bel naar 070-3085353 of stuur een mailtje naar denhaag@werktalent.com.

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent