Automonteur

Opleidingen MBO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Leiden
Salaris € 2500,- per maand
Direct naar:
Ben jij 1e autotechnicus en toe aan een nieuwe, of eerste uitdaging bij een gezellige en moderne organisatie? Lees dan snel de vacature!

Over de functie

Voor een gezellige opdrachtgever in de omgeving van Leiden zoeken we een 1e automonteur. Je bent onderdeel van een gedreven team dat zich dagelijks met veel plezier inzet om het werk af te krijgen. Je komt te werken in een moderne en geordende werkplaats waar wordt gewerkt met het beste en modernste gereedschap. Je taken bestaan uit het uitvoeren van reparaties en onderhoudsbeurten, het oplossen van (complexe) storingen, diagnose stellen en het apk keuren van voertuigen.

Wat wij bieden

  • Een fulltime functie van 38 uur;
  • 1 keer in de 2 weken een vrije middag;
  • Een bruto maandsalaris tussen de €2250 en €2750;
  • Na een korte inleen periode krijg je een vast dienstverband bij de opdrachtgever.Wat wij vragen

Naast 2 rechter handen beschik je over een afgeronde mbo niveau 3 of 4 opleiding.

Over het bedrijf

De opdrachtgever is een moderne organisatie met een breed aanbod. Je kan hier niet alleen terecht voor het onderhoud aan je auto maar ze beschikken ook over een showroom met nieuwe en gebruikte auto's, een schadewerkplaats, een wasstraat, eigen tankstations, een bandenwissel station, trekhaak service en lease en huur service.

Het is een familie bedrijf waar de deur voor iedereen openstaat en een gezellige werksfeer altijd voorop staat.

Solliciteren

Is deze functie jou op het lijf geschreven en wil je graag in aanmerking komen of meer weten? Neem dan contact op met Ruben Breukers, dit kan telefonisch: 06-44386774, per mail: rubenbreukers@werktalent.com of via onderstaande knop!

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent