Recruiter/ accountmanager Breda

Opleidingen MBO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Breda
Salaris € 1800,- tot € 2500,- per maand
Direct naar:
Wil jij graag je 1e stap als recruiter zetten? of heb je al ervaring in de personeelsbemiddeling en ben je toe aan de volgende stap!Dan ben jij wellicht wel de versterking waarnaar wij op zoek zijn!Sales, relatiebeheer, allround, doorgroeien!

Over de functie

Ben jij gedreven en heb je een grenzeloze ambitie? Wil jij je graag verder ontwikkelen? Past de dynamische uitzendbranche jou als gegoten en bezit je een winnaarsmentaliteit? Dan ben jij onze match!
Keer op keer bezorg jij (latent) werkzoekenden een stralende glimlach, omdat je hen een nieuwe baan of uitdaging bezorgd hebt. En iedere keer als jij bij een potentiële klant bent geweest, kom je vol enthousiasme terug met een vacature. Dát zijn precies de twee onderdelen waarom jij zo’n perfecte match bent met de uitzendbranche! Er is alleen één probleem: in je huidige baan mis je de vrijheid om dit op je eigen manier te doen. WerkTalent ziet het anders! Wij geven jou de ruimte om op je eigen manier in je eigen vakgebied de beste resultaten te boeken en zo naast WerkTalent ook juist jezelf te ontwikkelen!

Jij laat je kwaliteiten schitteren op onze vestiging in Breda om;
Nieuwe klanten te scoren en (latent) werkzoekenden aan een nieuwe baan te helpen.
Dit alles met 1 doel: Sky-high vestigingsresultaten boeken Daar zorg jij natuurlijk niet alleen voor, want ook jouw collega’s werken hier keihard aan mee. Je bent verantwoordelijk voor het opbouwen van je eigen business unit en zorgt ervoor dat zowel werkgever als werknemer graag met je in gesprek gaan en met je samen werken. Jij weet wat er speelt in jouw branche, weet waar kansen liggen en waar de werknemer het beste op zijn plek zou zijn. Om het maximale uit jouw werkdagen te halen, word je hierbij ondersteund door je directe collega’s en ons service center die met raad en daad voor je klaarstaat.
Saaie werkdagen kennen we niet bij WerkTalent. Er komt in deze functie veel op je af en als het niet vanzelf op je afkomt, dan zoek je het zelf wel op. Zo is jouw fulltime werkweek gevuld met:
Diverse contactmomenten met werkzoekenden, uitzendkrachten en potentiele toptalenten. Van het inschrijven en bemiddelen van nieuwe kandidaten tot aan het begeleiden van lopende kandidaten bij (nieuwe) opdrachtgevers.
Het online (job sites/social media) of in de WT database searchen naar passende kandidaten die je bij een mogelijke match direct benaderd en inplant voor een eerste kennismaking.
Het schrijven van wervende vacatureteksten die je vervolgens online uitzet op de juiste wervingskanalen.
Keiharde sales. O.a. door jouw creatieve salesacties score jij nieuwe business en weet je bij iedere prospect de vacature binnen te slepen.
Relatiebeheer. WerkTalent staat bekend om haar lange termijn relaties, ontzorgende karakter en het op diverse niveaus meedenken met onze partners. Van jou verwachten we hetzelfde. Je bouwt lange termijn relaties op met je klanten en zorgt ervoor dat ze je nummer niet op hoeven te zoeken, maar uit het hoofd kennen.

Wat wij bieden

 • Een baan waar vrijheid en ondernemerschap centraal staan.
 • Een basissalaris tussen de € 1.750 en € 2.500 bruto per maand (afhankelijk van leeftijd/ervaring/functie-inhoud).
 • Aantrekkelijke bonusregeling
 • Doorgroeimogelijkheden
 • Iedere werkdag een uitgebreide en kosteloze lunch met collega’s
 • Uitzicht op een vast dienstverband; Net als met onze klanten en uitzendkrachten hebben wij ook bij jou de focus op een lange termijn relatie.
 • Opleidingsmogelijkheden vanuit de WerkTalent Academy.
 • Laptop & mobiele telefoon
 • 25 vakantiedagen die aangevuld worden met 6,5 Adv-dagen.
 • Een gezellige vrijdagmiddag borrel hoort er bij!
 • Jaarlijks een incentive weekend naar de tofste bestemmingen, zo waren we de afgelopen jaren in Hvar, Ibiza & Thessaloniki.
 • And last but not least: een hechte WerkTalent-familie waar jij je helemaal thuis gaat voelen
 • Werklocatie is goed te bereiken vanuit; Breda, Oosterhout, Dongen, Rijen, Etten-Leur, Tilburg, Waalwijk

Wat wij vragen

Final check, om je aan te sluiten bij de WerkTalent-familie neem jij in ieder geval het volgende mee:

 • Je bent fulltime beschikbaar; van maandag tot en met vrijdag
 • Een afgeronde mbo-(niveau 4) of hbo-opleiding.
 • Bij voorkeur heb je minimaal 2 jaar ervaring in een commerciële rol, of je weet jij ons te overtuigen met een vlotte babbel
 • Je hebt een winnaarsmentaliteit. Anders gezegd: jij kan echt niet tegen je verlies.
 • Sales kwaliteiten die je combineert met een gun-factor waardoor jouw netwerk jou iedere keer weer weet te vinden.
 • De grenzeloze ambitie om ondernemend te werk te gaan en jezelf nóg verder te ontwikkelen.
 • WerkTalent is ook ambitieus & wilt in 2021 ook haar deuren in omgeving Oosterhout openen! Je bent daarom bereid om in het team van Breda te starten en 2021 in Oosterhout te werken.

Over het bedrijf

WerkTalent ziet het anders, wij zijn een tikkeltje eigenwijs & stoer.
Wij combineren dit met een professionele en servicegerichte werkwijze: dat is WerkTalent.
Als mens gestuurde organisatie bestormen wij de uitzendmarkt al sinds 2001, en hoe!
Wij bemiddelen mensen, geen nummers. Geen loze beloftes, geen poespas, maar woorden en daden.
Door de platte structuur, de heldere manier van communiceren en de korte lijnen, kunnen wij iedere klant en werkzoekende uitstekend bedienen.
De ontwikkeling van WerkTalent staat nooit stil, net als jouw persoonlijke ontwikkeling binnen WerkTalent.
Bij WerkTalent kan je elke dag het beste uit jezelf halen en je kan mooie stappen maken binnen onze organisatie.

Solliciteren

Solliciteren 
De match is er… omdat jij het, net als wij, ook anders ziet. Waar wacht je nog op? Neem snel contact op met Jason. hij kan je nog veel meer vertellen over deze leuke functie! Dit kan via 06-19936219 of via Jasonkuklewski@werktalent.com. Uiteraard mag je ook meteen klikken op de solliciteer knop. Dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op!

Deel via social media:
Jason Kuklewski

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent