Bijrijder Vrachtwagen - Parttime

Opleidingen MBO
Dienstverband Tijdelijk contract
Standplaats Berkel en Rodenrijs
Salaris € 1200,- per maand
Direct naar:
Vind jij het heerlijk om op de weg te zitten in een vrachtwagen, maar heb jij niet je groot rijbewijs? Misschien is een functie als bijrijder dan iets voor jou!

Over de functie

Samen met de vrachtwagenchauffeur ben jij verantwoordelijk voor het op tijd afleveren van de goederen. Je bent dus actief als bezorger, zonder dat je hoeft te rijden! Samen met de vrachtwagenchauffeur laad je de vrachtwagen uit op locatie van de klant. Je taken als belader houden in dat jij volgens de planning de goederen netjes weet af te leveren en op tijd weer vertrekt voor de volgende klus.

Op locatie zul je verschillende producten zoals dranken en fusten afleveren. Hierbij komt kijken dat je op sommige locatie wat extra tilwerk uit zal moeten voeren. Als bijrijder ben je het visite kaartje van onze opdrachtgever. Het is dan ook belangrijk dat jij een representatieve en vriendelijke houding hebt naar de klanten toe.

Wat wij bieden

• €10,43 bruto per uur, exclusief €0,62 netto TLN toeslag per uur (vanaf 22 jaar of ouder).
• Gevarieerde functie binnen verschillende locaties in Nederland.
• Functie op oproep basis kan zowel full-time als parttime. In een rustigere periode kan je ook ingepland worden op andere projecten.
• Tijdelijk werk. Bij gebleken geschiktheid kan je een vaste aanstelling krijgen bij de opdrachtgever.

Wat wij vragen

• Een geldig VCA certificaat. Of de bereidheid deze te halen.
• Ervaring met laden/lossen is een pré.
• Een goede fysieke conditie. In staat kunnen zijn om sjouw en tilwerk uit te voeren.
• Je beschikt over eigen vervoer om in Berkel en Rodenrijs te kunnen komen. Is dit niet het geval, kom je helaas niet in aanmerking voor deze functie.
• Gemotiveerd en goed kunnen samenwerken. Je werkt immers samen met de vrachtwagenchauffeur.
• Een niet lullen maar poetsen mentaliteit!
• Locatie: Berkel en Rodenrijs.

Over het bedrijf

De logistieke wereld is continu in beweging en dat vindt onze opdrachtgever heerlijk. Samen op weg met de klanten naar de beste logistiek, dan is onze opdrachtgever op haar best. Onze opdrachtgever ontzorgt zo dagelijks de logistiek voor vele aansprekende bedrijven en merken.

Solliciteren

Ben jij de ideale kandidaat voor deze vacature? Wij komen graag met je in contact! Solliciteer direct via de sollicitatie button, vergeet hierbij niet je meest recente cv en een eventuele motivatiebrief bij te voegen.

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent