Sous-chefkok

Opleidingen MBO
Dienstverband Vast
Standplaats Arnhem
Salaris € 2100,- tot € 2600,- per maand
Direct naar:

Ben jij al enige tijd een sous-chef of zelfstandig werkend kok en wil je graag een nieuwe uitdaging? Bekijk direct de vacature!Over de functie

Ben jij op zoek naar een (nieuwe) uitdaging en wil je werken in een afwisselende functie bij een mooi hotel / restaurant? In de functie van sous chef ben je iemand die een leidinggevende rol vervult binnen een professionele keuken. Als assistent van de Chef Kok heb je vaak de leiding over een bepaalde partie (afdeling) binnen de keuken. Bij afwezigheid van de chef-kok ben jij verantwoordelijk op de werkvloer en is het jouw taak om de gerechten zo perfect en zorgvuldig mogelijk op te dienen.

Daarnaast is het mogelijk om voor of na jouw werkdag gebruik te maken van het sportcentrum / indoor zwembad om ervoor te zorgen dat jij elke dag fit naar je werk kan.

Wat wij bieden

Naast het werken in een uitdagende functie bij een mooi hotel / restaurant, krijg je bij ons de mogelijkheid om jezelf binnen het team door te ontwikkelen. Om voor of na je werkdag te ontspannen heb je toegang tot het zwembad en de sporthal. Uiteraard bieden wij daarnaast nog goede arbeidsvoorwaarden, zoals:

  • Een salaris van ongeveer € 2.100,- tot € 2.600,- bruto
  • Full time vast werk in dienst van de opdrachtgever;
  • Doorgroeimogelijkheden binnen het restaurant, maar ook binnen het hotel.

Wat wij vragen

Voor deze functie zijn wij vooral op zoek naar iemand die een passie heeft voor het vak. Je bent iemand die pro actief te werk gaat, weet hoe het is om mensen aan te sturen en kan elke gerecht perfect de keuken uit sturen. Wij vragen ook:

  • Een relevante opleiding;
  • Ervaring in het vak.

Over het bedrijf

Je komt te werken in een prachtig hotel bij Oosterbeek (tussen Arnhem en Wageningen) met jarenlange ervaring in het vak. Het hotel is mooi gelegen en ontvangt een diversiteit aan gasten (van gezinnen tot popartiesten).

Je komt te werken in een middelgroot team van koks en bedieningsmedewerkers die in staat zijn alle grote groepen aan klanten te voorzien van eten en drinken.

Solliciteren

Interesse? Reageer dan direct en stuur behalve je CV, ook je motivatiebrief mee.
Vragen? Bel met Bert Hesseling via 06-57946762 (mag ook s'avonds)

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent