Machine operator in ploegendienst

Opleidingen VMBO / MAVO
Dienstverband Vast
Standplaats Giessen
Salaris € 2200,- per maand
Direct naar:
Heb jij ervaring als productiemedewerker of wil je graag in een technische omgeving werken? Bekijk dan snel deze functie!

Over de functie

Ter uitbreiding van het team op de drukkerij zijn wij op zoek naar een medewerker welke de snijmachine gaat bedienen. Op deze afdeling staan de meest moderne full collor druk machines, waarmee ze grote rollen plastic folies bedrukken. De bedrukte rollen moeten naderhand netjes afgesneden worden, dit gebeurd machinaal gezien de rollen te zwaar zijn om alleen te tillen. Aan jouw de taak op de gereed producten ook in te pakken voor verzending. Tevens kan het ook zijn dat je de rollen op maat maakt, zodat de volgende afdeling er een eindproduct van gaat maken.

Wat wij bieden

Wil jij graag een nieuwe uitdaging in de techniek aan gaan? Dan is dit een mooie stap. in deze functie gaan ze je leren om de Snijmachine te bedienen en in te stellen. Mocht je op termijn ook interesse hebben in het werk als Flexodrukker, zijn daar mogelijkheden voor!

In deze functie bieden wij:

 • Vast werk voor de komende periode;
 • Een start salaris tussen de €2.200 - € 2.400;
 • Na een minimale periode van 6 maanden via WerkTalent krijg je bij gebleken geschiktheid een contract aangeboden door het bedrijf;
 • Gemoedelijke werksfeer met oog voor de medewerkers;
 • Werk in een 3-ploegen systeem;
 • Werkkleding van het bedrijf;
 • Een schone en rookvrije werkomgeving;
 • Werklocatie Giessen. Dit is in de omgeving van Waalwijk, Den Bosch Tilburg

Wat wij vragen

Voor deze functie vragen wij:

 • Affiniteit met techniek
 • Bereidheid om te werken in drie-ploegendiensten
 • Fulltime beschikbaar


We bieden een werkomgeving waar ruimte is voor leren en ontwikkelen. Dus ook als je geen ervaring hebt in een dergelijke functie nodigen wij je uit om te solliciteren.

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is dé producent van kunststof flexibele verpakkingen en folies. Voortdurend ontwikkelen zij nieuwe folie- en verpakkingsconcepten voor o.a. tuinbouw, industrie, verpakkingsgroothandel en Retail.

Het bedrijf bestaat ruim 60 jaar en is tot op heden een succesvol en financieel gezond bedrijf. Het is een informeel en gezellig bedrijf en in de crisis is het bedrijf gewoon doorgegroeid. Medewerkers binnen het bedrijf werken hier met veel plezier en het verloop van medewerkers is klein.

Solliciteren

Wij maken graag persoonlijk kennis met je! Spreekt deze vaste baan je aan? Bel dan direct naar 06-19429550 of reageer direct via de sollicitatie knop.

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent