Callcenter medewerker (parttime)

Opleidingen Basisonderwijs
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Gorinchem
Salaris € 1700,- tot € 1800,- per maand
Direct naar:
Ben je op zoek naar een uitdagende functie met veel vrijheid, leuke collega’s en de kans om je eigen boontjes te doppen? 

Over de functie

Voor een van onze opdrachtgevers, welke gevestigd is in een modern kantoorpand te Nieuwegein, zijn wij op zoek naar telefonische verkopers.

Wat ga je doen?

  • Je bent dagelijks bezig het telefonisch promoten en verkopen van abonnementen en producten.
  • Hiernaast ben je zelf (mede)verantwoordelijk voor de administratieve afhandeling en leid je het orderproces in goede banen. 


Belangrijk binnen deze functie is dat het om een part time baan gaat, waarin enkele avonduren zijn opgenomen.

Wat wij bieden

Wij bieden een commerciële, uitdagende functie binnen een prettig bedrijf.

Wat bieden wij nog meer?

  • Een prima salaris, tussen de €1700 en €1800
  • Een hecht, gezellig team met een prettige werksfeer
  • Een kans op een contract voor onbepaalde tijd, na gebleken geschiktheid


Let op: het gaat hier over een parttime functie voor 20 tot 30 uur per week. Hierin zijn de maandag- en donderdagavond opgenomen. Het aantal uren is afhankelijk van jouw wensen!

Wat wij vragen

Een commerciële instelling en een drive om te scoren is een must!

Verder vinden we het prettig wanneer je:

  • Communicatief vaardig bent
  • Een prettige telefoonstem hebt


Ook als je geen ervaring hebt in een soortgelijke functie, nodigen wij je van harte uit om te solliciteren! Het belangrijkste is dat je in het hechte team past, de motivatie hebt om zelfstandig te werken en je voor langere tijd wilt binden aan de organisatie.

Over het bedrijf

Onze partner is een bedrijf wat zich focust op de toeristische dienstverlening. Kenmerkend voor dit bedrijf is de prettige werksfeer onderling, hier ga jij deel van uitmaken.

Het bedrijf is gevestigd in een nieuw kantoorpand gevestigd te Nieuwegein, dit ligt vlakbij Utrecht. Deze plaats is prima aan te rijden vanuit de hoek Rotterdam of Utrecht.

Solliciteren

De werving is uitbesteed aan WerkTalent Gorinchem, de eerste gesprekken zullen dan ook met ons zijn. In dit gesprek bespreken we de functie, organisatie maar bovenal jouw wensen en ambities. Als de match er van beide kanten is, stellen we je met veel plezier voor bij de opdrachtgever!

Wil je meer informatie over deze of een andere vacature? Of ben je zo enthousiast en wil je direct reageren? Dat kan! Bel, mail of app naar Nienke Dijkhof op: 06-12 82 89 27 of nienkedijkhof@werktalent.com

Deel via social media:
Nienke Dijkhof

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent