Verwarming Monteur / Loodgieter

Opleidingen LBO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Ridderkerk
Salaris € 2600,- tot € 3000,- per maand
Direct naar:
Ben jij een echte service monteur pur sang, klant gericht en heb jij verstand van radiators, gas en water leidingen en warm water toestellen?Dan is dit de baan waar jij naar op zoek bent!

Over de functie

Je komt te werken in een klein team, bij een bedrijf wat installeert, onderhoud en repareert. Met jouw eigen bedrijfsbus ga je naar de klanten toe om werkzaamheden te verrichten aan bijvoorbeeld badkamers en toiletten,centrale verwarming, gas en waterleidingen, sanitair, warm water toestellen of riool ontstopping. 
 

Wat wij bieden

  • Leuke en afwisselende full-time baan
  • Mooi salaris per 4 weken op basis van kennis en ervaring
  • Goede arbeidsvoorwaarden conform de CAO technisch installatie-bedrijf
  • Volledig ingerichte bedrijfsbus
  • Bij goed functioneren uitzicht op vast dienstverband

Wat wij vragen

  • Minimaal 3 jaar ervaring als verwarmingsmonteur of loodgieter.
  • Zelfstandig kunnen werken
  • Opleiding in de richting van Loodgieter of iets soortgelijks
  • In het bezit van rijbewijs B

 

Over het bedrijf

Het is een klein bedrijf wat zich richt op de particuliere markt, bedrijven, verzorgingstehuizen en zij werken ook voor aannemers. Het bedrijf is gevestigd in Ridderkerk. Ben jij woonachtig in Barendrecht, Rotterdam of Capelle aan den IJsel dan is dit goed te bereiken.

Solliciteren

Onze opdrachtgever heeft de werving en selectie uitbesteed aan WerkTalent. Het eerste kennismakingsgesprek zal dan ook op onze vestiging in het centrum van Zwijndrecht plaatsvinden. Klikt het en past de vacature bij je, dan ga je op gesprek bij de opdrachtgever! Tijdens de gehele procedure word je door ons begeleid. Ben je enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Solliciteer dan direct via de knop op deze website. Je kunt me ook bellen of appen op 06 4128 1498, of mailen naar renevanderpoel@werktalent.com

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent