Manager Gewasbescherming

Opleidingen VMBO / MAVO
Dienstverband Vast
Standplaats Kwintsheul
Salaris € 2000,- tot € 2800,- per maand
Direct naar:
Zou jij jezelf graag verder willen ontwikkelen bij een innovatieve tomatenkwekerij, waarbij je intern en extern begeleidt gaat worden, in een full time functie met veel uitdaging. Reageer dan snel!

Over de functie

Samen met de teeltmanager en adviseurs bepaal je welke biologische bestrijders er worden ingezet. Je stuurt hierbij de medewerkers aan die de gewasbescherming uitzetten en zorgt dat zij hun werk tijdig en goed kunnen doen. Ook hygiëne speelt een grote rol binnen het bedrijf, dit zal jij moeten bewaken. Je kijkt met een kritisch oog naar alles wat er binnen het bedrijf gebeurt en verbetert dit met de nodige hygiëne eisen zodat de planten gezond blijven groeien.

Dus opgesomd:

  • Eindverantwoordelijke plantgezondheid
  • Inzet biologie
  •  Inzet gewasbescherming
  •  Aansturen/ inplannen assistenten gewasbescherming
  •  Hygiëne protocol binnen het bedrijf (en controle hierop) (keurmerken

 

Wat wij bieden

Binnen dit mooie bedrijf krijg je de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen. Zij bieden je een leertraject, waarbij je de nodige cursussen en opleidingen kan volgen. Heb jij ook geen 9 tot 5 mentaliteit, dan bieden zij jou een marktconform salaris met een informele werksfeer in een team van gemotiveerde collega’s. Het startsalaris is uiteraard afhankelijk van opleiding en ervaring en zal dan ook zijn tussen de € 2000,- en 2800,- o.b.v. fulltime dienstverband. De functie zal 50% vanaf kantoor en 50% vanaf de werkvloer uitgevoerd worden en betreft een vaste baan (voltijd).

Wat wij vragen

Jij krijgt er energie van om allerlei metingen in het gewas te doen en hier conclusies aan te verbinden. Je moet dan ook goed met Word en Excel kunnen werken. Daarnaast wil jij alles leren over het gewas en de ziekten en plagen die hierin kunnen voorkomen. Je bent van nature nauwkeurig en kritisch. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en een oplossingsgerichte en positieve mentaliteit. Verder ben je flexibel en je kan omgaan met de vrijheid die je krijgt bij het invullen van je functie. Je nieuwsgierigheid en inzet zijn belangrijker dan ervaring in deze functie, maar enige affiniteit met de tuinbouw is wel handig. Er zal per toerbeurt op zaterdag gewerkt worden. Denk hierbij aan eens per drie weken van 7.00 – 12.00 uur.

Over het bedrijf

Voor een tomatenkwekerij in regio Westland in de buurt van Den Haag, Rotterdam en Delft zijn wij op zoek naar een Manager Gewasbescherming. Het bedrijf bestaat uit +/- 14 hectare die verdeeld zijn over twee kassen. Zij werken in een team met zowel vaste als flexibele arbeidskrachten.

Solliciteren

Ben je geïnteresseerd geraakt in deze functie?
Sollicitaties kunnen worden gericht aan WerkTalent, t.a.v. Daan Bekkers

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent