Monteur Locomotief Treinwagons

Opleidingen LBO
Dienstverband Vast
Standplaats Hilversum
Salaris € 2200,- tot € 2800,- per maand
Direct naar:
Zet jij je werk en leven weer op de rails? Dan hebben wij een enkele reis naar een baan met toekomst voor jou als monteur voor locomotieven en treinwagons. Opleiding wordt aangeboden!

Over de functie

Zet jij je werk en leven weer op de rails? Dan hebben wij een enkele reis naar een baan met toekomst voor jou als monteur en machinist locomotieven en treinwagons. Opleiding wordt aangeboden!
Dit bedrijf geeft aan geschikte kandidaten die echte interesse hebben om opgeleid te worden als machinist op het spoor, een gedegen opleiding hiervoor met training on the job.

Wat ga je doen?

Als Monteur en Machinist werk je in een team van collega’s die verantwoordelijk zijn voor het verplaatsen en samenstellen van diverse wagons en treinstellen. Daarnaast voer jij regelmatig diverse controle-onderhoudstaken uit om de treinwagons altijd rijdend te houden.

75% van jouw taken bestaan o.a. uit:

 • Het verrichten van onderhoudswerkzaamheden en technische controletaken;
 • Het oplossen van storingen en reparaties;
 • Schoonmaak werkzaamheden en zorg dragen voor reiniging waar nodig.


25% van jouw taken bestaat uit: Het verplaatsen en aanschakelen van de treinwagons;

De werkzaamheden worden zeven dagen in de week uitgevoerd en vinden plaats door geheel Nederland. Een gerichte opleiding zal het bedrijf verzorgen.
Je gaat eerst werken op uitzendbasis. Bij goede geschiktheid is de baan voor onbepaalde tijd en kan je in overleg doorgroeien binnen het bedrijf naar vast dienstverband.

Zoekwoorden: technische leerfunctie, techniek, machinist, trein, spoorwegen, leerling-machinist, leren en werken, onderhoud, technisch medewerker, bestuurder trein, trein bestuurder, monteur, technisch medewerker

 

Wat wij bieden

 • Werken bij een marktleider binnen de infrastructuur;
 • Het bedrijf biedt jou een opleidingstraject aan van € 8.000,00, waar een studieovereenkomst voor getekend moet worden;
 • Leerfunctie/training on the job en gericht op jouw toekomst;
 • Kans op vast dienstverband.


 

Wat wij vragen

 • Gemotiveerde interesse in het spoor, treinstellen en het bedienen van de trein;
 • Technisch inzicht, maar vooral technische interesse is belangrijk!
 • Bereid zijn tot het volgen van een specifieke opleiding die nodig is om het werk goed te kunnen uitvoeren;
 • Fulltime beschikbaar en bereid zijn om in ploegendiensten te werken;
 • Geen probleem hebben met onregelmatig werken en 24/7 is mogelijk;


 

Over het bedrijf

Dit bedrijf in Hilversum is een gerespecteerde technische productie- en installatieonderneming. Zij zijn een grote speler binnen de aanleg en onderhoud van de Nederlandse infrastructuur. Haar klanten waarderen het bedrijf om haar professionaliteit en geleverde installaties.

Solliciteren

Heb je interesse in deze functie? Solliciteer dan via de sollicitatie button en voeg jouw op de functie gerichte motivatiebrief (=verplicht) met bijgewerkt CV toe. Zorg altijd ervoor dat jouw CV netjes is bijgewerkt met jouw laatste baan of banen. Bij interesse vanuit onze kant nemen wij direct contact met je op.

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent