Leuke techniek, monteur buitendienst

Opleidingen MBO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Waalwijk
Salaris € 2200,- tot € 3000,- per maand
Direct naar:
Voor een goede klant zijn wij op zoek naar goede service monteurs. Je gaat met een leuk team (of zelfstandig) op pad naar klanten. Je sleutelt, rijdt rond, kijkt bij verschillende klanten in de ''keuken'' en hebt lekker veel vrijheid.

Over de functie

Vanuit jouw huis (of de zaak) ga je naar klanten door heel Nederland en plaats je nieuwe automatische (maatwerk) deuren. Dit doe je alleen of met collega's. Buiten het installeren richt je je op onderhoud en los je uiteindelijk (als je genoeg ervaring hebt) storingen op. Alles is maatwerk en je komt in aanraking met verschillende soorten techniek. Soms kom je op plaatsen die normaal ander ''gesloten deuren'' zijn! Aan de eettafel heb je altijd wat leuks te vertellen. Het leuk van de functie is dat het geen lompe techniek is, je veelal lekker binnen staat en dat er weinig tot geen series voorkomen.

Wat wij bieden

Een goed salaris oplopend tot wel € 2.800,- bruto per maand, stabiel bedrijf, uitzicht op een vast contract, auto van de zaak en een mooi arsenaal aan merkgereedschap!

Wat wij vragen

Je beschikt over een technische opleiding en hebt eventueel al technische ervaring als bijvoorbeeld onderhoudsmonteur of servicemonteur. Verder is het fijn als je in de omgeving van Waalwijk woont. Dat kan bijvoorbeeld zijn Breda, Den Bosch of Tilburg. Als laatste is het van belang dat je een rijbewijs hebt en fulltime beschikbaar bent.

Over het bedrijf

Onze klant is gevestigd in de regio Waalwijk en actief in automatische bedrijfsdeuren. Het is een leuke combi van elektrotechniek, meet- en regeltechniek en werktuigbouwkunde. Een stabiel, dorps (maar professioneel!) bedrijf met een goede reputatie, weinig verloop en gezonde financiële situatie.

Solliciteren

Geïnteresseerd? Stuur nu je sollicitatie naar wytsevanderwoning@werktalent.com of neem contact op via 06-19911758. Wanneer je nog vragen hebt of niet zeker weet of je aan de eisen voldoet neem dan ook gerust contact met me op!

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent