Productiemedewerker

Opleidingen VMBO / MAVO
Dienstverband Vast
Standplaats Dordrecht
Salaris € 1850,- tot € 2000,- per maand
Direct naar:
Wij zoeken een nieuwe collega die weet van aanpakken!

Over de functie

In de silo's van deze bekende voedingsproducent worden mengsels gemaakt op basis van recepten. Jij bestudeert de recepten en stort de ingrediënten bij die benodigd zijn om de mengsels te maken. Op basis van de recepten moeten er zowel kleine als grote hoeveelheden ingrediënten worden bijgestort, bijvoorbeeld zonnebloempitten en andere zaden.

● Draagt zorg voor de juiste en zorgvuldige opslag in de doseersilo’s, conform instructie, zodat er geen leegstand ontstaat .
● Draagt zorg voor het tijdig verzamelen en bijstorten van bijstortartikelen t.b.v. de mengelingen, zodat de capaciteit van de machines optimaal gebruikt wordt.
● Draagt zorg voor het snijden en storten van verpakte grondstoffen en halffabricaten zodat de capaciteit van de machines optimaal gebruikt wordt.

Je bent zelf verantwoordelijk voor het bewaken van de veiligheid en reinheid van je werkplek. Je verricht onderhouds- en schoonmaakwerkzaamheden. Indien jij een heftruck of een reachtruck certificaat in bezit hebt, zul je af en toe bijspringen.

Je start in de dagdienst (werktijden 6:00 - 15:00) maar dit zal op korte termijn waarschijnlijk wijzigen naar een 2-ploegenshift. Hier moet je dus voor open staan.

Wat wij bieden

● Salaris: € 1.750 - € 2.000 bruto per maand
● Dagdienst: 6:00 uur tot 15:00 uur (dit zal op vrij korte termijn veranderen naar een 2-ploegenshift)
● Vaste functie met uitzicht op vast dienstverband
● Werkzaam zijn voor een internationaal bedrijf
 

Wat wij vragen

● VMBO/LBO/MBO werk- en denkniveau
● Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal (je moet immers recepten kunnen lezen en begrijpen)
Nauwkeurig en zelfsturend.
● Je hebt geen moeite met fysieke werkzaamheden; de zakken variëren in gewicht van 5kg tot 25kg.

Over het bedrijf

Je komt te werken voor een internationale organisatie gespecialiseerd in dierlijke- en menselijke voeding. De standplaats van deze functie is Dordrecht.

Solliciteren

Ben je enthousiast geraakt? Bel voor meer informatie of solliciteer direct met je cv, een motivatiebrief is niet vereist.

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent