Kanter/ zetter

Opleidingen MBO
Dienstverband Vast
Standplaats Geertruidenberg
Salaris € 3000,- per maand
Direct naar:
Een leuke functie waarbij je met de allernieuwste en beste CNC machines kunt werken! En dat alles binnen een gezellig team waarbij je een mens bent en geen nummertje!

Over de functie

In een spiksplinternieuwe nieuwe hal sta jij aan de Rolls Royce van de kant-/ zetbanken, een Bystronic! Je werkt (uiteindelijk) zelfstandig en bent onderdeel van een klein maar gemotiveerd team. Het betreffen kleine series en enkelstuks dus geen dag is hetzelfde. Je bent verantwoordelijk voor het in- en omstellen, programmeren en het bedienen van de bank aan de hand van tekeningen. Daarnaast controleer je de onderdelen op maatvoering en kwaliteit.

Wat wij bieden

Een mooie fulltime vaste baan, direct in dienst bij onze klant en een salaris wat boven het marktconforme ligt!

Wat wij vragen

Je hebt een technische opleiding afgerond en bent een harde werker. Het is belangrijk dat je óf al bekend bent met kanten/ zetten óf het graag wil leren en in ieder geval een technische basis hebt. Verder ben je woonachtig in de regio Gorinchem, Waalwijk, Breda, Tilburg of Oosterhout.

Over het bedrijf

Onze klant is zonder twijfel één van de leukste metaal bedrijven om voor te werken! Aan het roer staat een jonge directeur met een unieke en eigenwijze visie! Vergeet even het standaard beeld van een metaalbedrijf, hier gaat alles anders! Diploma's tellen hier niet, persoonlijkheid wel!

Solliciteren

Geïnteresseerd? Dan ontvangen we graag jouw CV! Je kunt reageren via wytsevanderwoning@werktalent.com of bellen met 06-19911758. Als je vragen hebt of twijfelt dan kun je altijd even bellen!

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent