Monteur elektronica

Opleidingen MBO
Dienstverband Vast
Standplaats Tilburg
Salaris € 2800,- per maand
Direct naar:
Leuke binnenfunctie voor monteurs met weinig tot geen ervaring. Ideale functie om te leren en te groeien. Een klein bedrijf in een spiksplinternieuw pand!

Over de functie

Je werkt binnen een prettige, schone werkplaats en onderhoudt deze apparatuur. Dit betekent dat je storingen oplost, reparaties verricht, controleert en kalibreert. Daarnaast verzorg je een stukje logistiek. Een leuke gevarieerde baan binnen de techniek dus!

Wat wij bieden

Je krijgt direct een fulltime vaste baan bij onze klant (geen detachering of uitzending) en ontvangt een mooi salaris! Er is goede begeleiidng en eventueel zijn er doorgroeimogelijkheden.

Wat wij vragen

Je bent een monteur die graag veel wil leren in een dynamische en innoverende omgeving, die ervoor gaat zorgen dat de producten vakkundig onderhouden worden en met topkwaliteit naar onze klanten gaan. Je hebt (minimaal) je MBO niveau 3 afgerond en woont in de regio Tilburg, Waalwijk, Breda of Oosterhout.

Over het bedrijf

Onze klant is inmiddels alweer 10 jaar actief in kleine machines/ gereedschappen. Deze zijn gericht op veiligheid en bestaan uit werktuigbouwkunde en een stuk elektronica. De apparatuur is op afstand uit te lezen en te besturen. Hoogwaardige apparatuur dus met een mooi stukje engineering eraan vast! De apparatuur wordt door het bedrijf zelf ontworpen, gebouwd, onderhouden en geplaatst.

Solliciteren

Geïnteresseerd? Dan ontvangen we graag jouw CV! Je kunt reageren via wytsevanderwoning@werktalent.com of bellen met 06-19911758. Als je vragen hebt of twijfelt dan kun je altijd even bellen!

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent