Keukenhulp schoonmaker parttime

Opleidingen HAVO
Dienstverband Vast
Standplaats Utrecht
Salaris € 2000,- per maand
Direct naar:
Jij zet je schouders eronder in de leukste keuken van Utrecht Overvecht!

Over de functie

Onze opdrachtgever is op zoek naar een Schoonmaker/Keukenhulp die parttime (op zaterdagen en tijdens de vakantieperiodes) de keukenbrigade wil ondersteunen in het koken van verse kindermaaltijden, maar er vooral voor zorgt dat alle keukenapparatuur, werkbladen, spoelkeuken, wanden en vloeren er weer spik en span uitzien. Daarnaast help je bij het inpakken van verse bestellingen voor onze klanten. Natuurlijk geeft de chef je ook een kijkje in "zijn" keuken en kun je de fijne kneepjes van het kookvak leren als je dat leuk vindt. Ervaring in de horeca is niet nodig, als je maar wilt aanpakken.
Tijdens vakantieperiodes is het mogelijk om full time te werken.

 

Wat wij bieden

 • Een groeiende, ambitieuze organisatie waar ieders inbreng enorm wordt gewaardeerd.
 • Een energiek team dat het werk heel serieus neemt maar ook tijd maakt om het gezellig met elkaar te hebben.
 • Een uitstekend salaris.
 • Dagdiensten. Je werkt van 8.00 – 16.00 uur.
 • Je kunt per direct op zaterdag beginnen.
 • Bij wederzijdse klik mogelijkheid contract voor onbepaalde tijd.

Wat wij vragen

 • Iemand die graag in een keuken werkt.
 • Iemand die het niet erg vindt om zijn handen vies te maken. Schoonmaken is een groot deel van het werk.
 • Iemand die z’n taak serieus neemt. Wij maken maaltijden voor kinderen vanaf 4 maanden. En dat is een hele verantwoordelijkheid! We houden ons dus voortdurend aan regels ten aanzien van voedselveiligheid.
 • Iemand die (be)trouw(baar) is. Wij stoppen graag veel tijd in onze werknemers. Om ze goed op te leiden. Maar ook om een fijn team te creëren. Liefst met mensen waar we op kunnen bouwen.
 • Iemand die in de omgeving van Utrecht (Overvecht) woont.

Over het bedrijf

Deze organisatie is snel groeiend, ambitieus en gevestigd in Utrecht. Zij kookt 100% natuurlijke en écht verse maaltijden voor kinderen op kinderopvanglocaties en scholen. Het bedrijf is zes jaar geleden gestart vanuit de overtuiging dat het zinvol is om kinderen tijdens de lunch een warme, voedzame maaltijd te geven in plaats van de boterham met hagelslag. Hoe eerder kinderen in aanraking komen met gezonde voeding hoe beter. Jong geleerd is namelijk oud gedaan! Op dit moment kookt de organisatie voor zo'n 16.000 kinderen per week.

Solliciteren

Geïnteresseerd in dit leuke weekendwerk bij een prachtige organisatie? Reageer meteen door te klikken op onderstaande button of bel/mail/app voor meer informatie.

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent