Reachtruckchauffeur- 2 ploegen

Opleidingen HAVO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats 's-Gravenhage
Salaris € 2000,- tot € 2250,- per maand
Direct naar:
Heb jij ervaring met het besturen van een reachtruck? Heb je een geldig certificaat voor de reachtruck en beschik jij over eigen vervoer zoals een auto of een scooter? Lees dan snel verder!

Over de functie

Werken in een 2-ploegendienst met een salaris van circa €2.250 bruto per maand o.b.v. 40 uur per week.

De werkzaamheden die je als reachtruckchauffeur verricht kunnen in het magazijn of de loods voorkomen. In dit geval is onze opdrachtgever de specialist op het gebied van importen, exporteren en opslaan van allerlei producten. Aan jou de taak om de binnenkomende producten op een handige en veilige wijze op de stellingen te zetten. Ook de uitgaande orders haal jij op een veilige manier met je reachtruck van de stellingen. Uiteraard ondersteun je je collega’s waar nodig met de overige werkzaamheden. Voor deze functie is het van belang dat je zowel in de dag- als in de nachtdienst wil en kan werken. Dit wordt elke week afgewisseld kortom; je werkt de ene week alleen de dagdienst en de andere week alleen de nachtdienst. Fijne bijkomstigheid is dat je wel elke week lekker kunt genieten van een welverdiend weekend!

Wat wij bieden

 • Een bruto maandsalaris van €2.250 o.b.v. 40 uur p/w. (inclusief toeslagen)
 • Werken in ploegendiensten in de vorm van 'week op - week af'
 • Reiskostenvergoeding
 • Vast werk (fulltime) met uitzicht op een vast dienstverband bij de opdrachtgever
 • Diverse doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf
 • Nachtdiensten en overuren tegen 125%
 • Een actieve feestcommissie (uitjes, sinterklaas & kerst)

Wat wij vragen

Om in aanmerking te komen voor de functie als reachtruckchauffeur moet je o.a. voldoen aan de volgende criteria:

 • Je beschikt over een geldig reachtruckcertificaat
 • Je hebt aantoonbare werkervaring met het besturen van een reachtruck
 • Eigen vervoer (auto)
 • Je staat open voor een 2-ploegendienst
 • Beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
 • je ben flexibel omtrent het maken van overuren

Over het bedrijf

Wie onze opdrachtgever precies is, houden wij nog even voor je geheim maar om toch je interesse te wekken geven wij wel alvast enige informatie prijs. Onze opdrachtgever is namelijk een specialist in het importeren, exporteren en opslaan van allerlei producten. Zo lossen (importeren) en laden (exporteren) ze allerlei zendingen vanuit en naar heel Europa. Zendingen die middels containers en trailers vervoerd worden over de weg en over het water. Daarnaast is men tevens gespecialiseerd in de opslag van ADR-goederen. Dat onze opdrachtgever een grote speler is mogen duidelijk zijn, dit kan ook niet anders met meer dan 30.000m2 aan opslagmogelijkheden, een eigen 'distri-park' en het zeer kundige en ervaren personeel. Onze opdrachtgever is gevestigd in de haven van Rotterdam, namelijk in het industriegebied Vondelingenplaat. Zeer gemakkelijk te bereiken vanuit Den Haag, Midden-Delfland, Westland, Vlaardingen, Schiedam en alle omliggende steden/dorpen.

Solliciteren

Ben jij de ervaren reachtrucker die wij zoeken? Reageer dan snel! Via de sollicitatie button kun je solliciteren op de functie. Vergeet niet om je CV toe te voegen inclusief een korte motivatie waarom jij de ideale kandidaat denkt te zijn! Vragen? Bel ons gerust: 070-3085353 of stuur een mailtje naar denhaag@werktalent.com

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent