Magazijnmedewerker – 2 ploegen

Opleidingen LBO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats 's-Gravenhage
Salaris € 1740,- tot € 1930,- per maand
Direct naar:
Heb jij ervaring binnen een magazijn of loods? Werk je graag in ploegendienst en beschik je over rijbewijs B en eigen vervoer? Lees dan snel verder!

Over de functie

Een bruto maandsalaris van €1.930 o.b.v. 40 uur p/w. (inclusief toeslagen).

Hoe ziet je dag als magazijn medewerker er uit?
In deze functie ben jij verantwoordelijk voor meerdere werkzaamheden binnen het magazijn/loods van onze opdrachtgever. Zo zet jij bestellingen klaar en zorg je er voor dat deze ook daadwerkelijk klaar zijn om te verzenden, je spoort zoekgeraakte zendingen op, maakt foto’s van bestellingen en je werkomgeving is te allen tijde netjes opgeruimd en geordend. Om er voor te zorgen dat je je werk goed kan uitvoeren houd je je ook bezig met het op- en inmeten van stellingen. Naast deze werkzaamheden help je je collega’s waar nodig met overige werkzaamheden. Deze functie waarin je fulltime aan de slag gaat verricht je in zowel dag- als nachtdiensten. Je werkt de ene week alleen de dagdienst en de andere week alleen de nachtdienst. In het weekend ben je vrij en heb je de tijd om lekker bij te komen.

Wat wij bieden

 • Een bruto maandsalaris van €1.930 o.b.v. 40 uur p/w. (inclusief toeslagen)
 • Werken in ploegendiensten waarbij je de ene week de ‘dag’ werkt en de andere week de ‘nacht’
 • Reiskostenvergoeding
 • Vast werk (fulltime) met uitzicht op een vast dienstverband bij de opdrachtgever
 • Diverse doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf
 • Nachtdiensten en overuren tegen 125%
 • Elke vrijdagmiddag een borrel, uitjes, sinterklaasfeest, kerstfeest etc.

Wat wij vragen

Als magazijnmedewerker moet je in ieder geval voldoen aan de volgende eisen:

 • Aantoonbare werkervaring in de logistiek/het magazijn
 • Eigen vervoer (auto)
 • De wil om te werken in een 2-ploegendienst (dag/nacht)
 • Beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
 • Flexibel omtrent het maken van o.a. overuren

Over het bedrijf

Wie onze opdrachtgever precies is, houden wij nog even voor je geheim maar om toch je interesse te wekken geven wij wel alvast enige informatie prijs. Onze opdrachtgever is namelijk een specialist in het importeren, exporteren en opslaan van allerlei producten. Zo lossen (importeren) en laden (exporteren) ze allerlei zendingen vanuit en naar heel Europa. Zendingen die middels containers en trailers vervoerd worden over de weg en over het water. Daarnaast is men tevens gespecialiseerd in de opslag van ADR-goederen. Dat onze opdrachtgever een grote speler is mogen duidelijk zijn, dit kan ook niet anders met meer dan 30.000m2 aan opslagmogelijkheden, een eigen 'distri-park' en het zeer kundige en ervaren personeel. Onze opdrachtgever is gevestigd in de haven van Rotterdam, namelijk in het industriegebied Vondelingenplaat. Zeer gemakkelijk te bereiken vanuit Den Haag, Midden-Delfland, Westland, Vlaardingen, Schiedam en alle omliggende steden/dorpen.

Solliciteren

Ben jij de ervaren magazijnmedewerker die wij zoeken? Reageer dan snel! Via de sollicitatie button kun je solliciteren op de functie. Vergeet niet om je CV toe te voegen inclusief een korte motivatie waarom jij de ideale kandidaat denkt te zijn! Vragen? Bel ons gerust: 070-3085353 of stuur een mailtje naar denhaag@werktalent.com

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent