Productiemedewerker metaal

Opleidingen MBO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats 's-Gravenhage
Salaris € 2050,- per maand
Direct naar:
Spreek jij vloeiend Engels en Nederlands en heb je enige ervaring met het bedienen van machines? Beschik je over eigen vervoer en ben je flexibel ingesteld? Lees dan snel verder!

Over de functie

Een bruto maandsalaris van €2050 o.b.v. 38 uur per week.

Als productiemedewerker in de metaal wordt er bij onze opdrachtgever niet van je verwacht dat je alles al weet. Ze staan er voor open om je goed in te werken en je zo veel mogelijk te leren. Echter zou het wel handig zijn als je al een keer met machines gewerkt hebt. Je gaat namelijk de producten (metaal) voorbereiden en gereedmaken voor het verdere productieproces. Doordat jij steeds meer leert over de machines waar je mee werkt kun je ze na verloop van tijd instellen en bedienen en voorzie jij je teamleider van informatie bij een eventuele storing. Je collega’s komen uit allerlei landen binnen en buiten Europa. Doordat jij vloeiend Engels spreekt kun je gewoon prima met hen communiceren.

Bij aanvang van de functie zullen je werktijden van 07.30 uur tot 16.30 uur zijn. Mocht de opdrachtgever een langere verbintenis met je aan willen gaan dan zal je bereid moeten zijn om in ploegendiensten te werken met uiteraard een hoger salaris welke daar bij past.

Wat wij bieden

• Een bruto maandsalaris van €2050 o.b.v. 38 uur per week
• Reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer enkele reis (vanaf 10km)
• Wekelijkse verloning
• Fulltime werk bij onze opdrachtgever
• Bij gebleken geschiktheid in dienst bij de opdrachtgever
• Diverse doorgroeimogelijkheden

Wat wij vragen

Voor deze functie zijn wij op zoek naar iemand die:

• Enige ervaring heeft met machines en/of de metaalindustrie
• Nederlands en Engels in woord en geschrift beheerst
• Fulltime (38 uur per week) beschikbaar is
• Flexibel is ingesteld en bereid is om wisselende diensten te werken
• Woonachtig is in de omgeving van Den Haag

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever gaan wij nu nog niet bekend maken, echter kunnen wij wel al een kleine indruk van ze geven. Het gaat om een bedrijf die een ervaren speler is op het gebied van metaaltechniek en met name in de verankerings- en bevestigingsproducten. Op dit moment zorgen 80 personeelsleden er dagelijks voor dat alle klanten worden voorzien van hun aanvragen. Naast het hoofdkantoor in Nederland heeft onze opdrachtgever ook een dochteronderneming in Amerika welke ook wordt voorzien met de opslag. Met aanvragen vanuit de hele wereld wordt onze opdrachtgever gezien als een grote speler met klanten in de energie, petrochemische industrie en de scheepsbouw.

Solliciteren

Ben jij de flexibele productiemedewerker die wij zoeken? Reageer dan snel!
Via de sollicitatie button kun je solliciteren op de functie. Vergeet niet om je CV toe te voegen en een korte motivatie waarom jij de geschikte kandidaat bent! Vragen? Bel naar 070-3085353 of stuur een mailtje naar denhaag@werktalent.com.

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent