Heftruckchauffeur 2 ploegen

Opleidingen LBO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Eindhoven
Salaris € 2300,- tot € 2500,- per maand
Direct naar:
Fulltime vast werk in magazijn, omgeving Eindhoven

Over de functie

Vanuit het magazijn in de omgeving van Eindhoven zorg je als heftruckchauffeur ervoor dat de juiste goederen naar de juiste stellingen gebracht worden. Dit doe je met behulp van een handige handscanner, voice picking headset en natuurlijk een heftruck om de goederen te verplaatsen. Verder zal je jouw collega's helpen en ondersteunen met diverse werkzaamheden zoals het in- en uitruimen van het magazijn en het laden en lossen van vrachtwagens en containers.

Er zijn zowel mogelijkheden in dagdienst (8.00uur - 17.00uur) als in een 2 ploegendienst, in dat laatste geval werk je van 6.00 uur tot 14.00 uur en 14.00 uur tot 22.00 uur. Voor beiden geldt dat je fulltime werkzaam bent van maandag t/m vrijdag.

Wat wij bieden

  • kansen op vast contract bij het bedrijf zelf
  • 18% ploegentoeslag op ieder uur dat je werkt in de ploegendienst
  • collegiale en informele werksfeer
  • vrijdagmiddagborrel en geregeld uitjes met collega's

 

Wat wij vragen

  • ruime ervaring op de heftruck en een geldig certificaat
  • groot verantwoordelijkheidsgevoel
  • woonachtig in de omgeving van Eindhoven

Over het bedrijf

Dit bedrijf is gespecialiseerd in het logistieke proces van spelcomputers, cosmetica, huishoudelijke producten en diverse elektronica. Het is een internationaal bedrijf met 2 locaties in Nederland, waaronder één in de omgeving van Eindhoven. Er heerst een informele werksfeer, waarbij collegialiteit, hard werken en samenwerking als belangrijke waarden beschouwd worden. Bij goed functioneren bestaan er mogelijkheden op een vast contract bij het bedrijf zelf en mogelijk om interne cursussen en opleidingen te volgen.

Solliciteren

Mocht je interesse hebben in deze functie, neem dan contact op met onze vestiging via 040-303 0980 of reageer via deze website.

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent