Productiemedewerker Orchideeën

Opleidingen VMBO / MAVO
Dienstverband Vast
Standplaats Maasland
Salaris € 1625,- tot € 2000,- per maand
Direct naar:
Vaste baan in de tuinbouw, waarbij je in de schuur werkzaam bent en niet in de warme kas! Een rol met veel afwisseling & je komt terecht in een gezellig team!

Over de functie

Samen met je collega's zorgen jullie dat onze verschillende soorten orchideeën van stek tot eindproduct goed worden verzorgd. Het is van belang dat je vanwege de kwetsbaarheid van de planten, voorzichtig te werk gaat.
Alle werkzaamheden worden verricht in onze verwerkingsruimte, dus niet in de warme kas. Dit zorgt ervoor dat je het gehele jaar rond in een koele schuur werkt!

Wat voor werkzaamheden voer je onder andere uit?

  • Poten
  • Stokken
  • Inpakken
  • Bestellingen klaar maken

Wat wij bieden

Jaarrond werk je bij ons in onze koele schuur, je bent dus niet werkzaam in de kas! Je komt terecht in een vaste groep van gezellige collega's en je verricht diverse taken. Het betreft een fulltime functie van 38 uur per week en je hebt uitzicht op een contract na een uitzendperiode. Qua salaris moet je denken vanaf €1625 bruto per maand, vanaf 21 jarige.

Wat wij vragen

  • Ervaring in de tuinbouw (ervaring met orchideeën is een pré)
  • Woonachtig in regio Westland of omstreken (Delft, Delfland, Maassluis, Vlaardingen)
  • Je beschikt over eigen vervoer, aangezien je met openbaar vervoer niet voor de deur kan uitstappen
  • Je bent fulltime beschikbaar

Over het bedrijf

Wij zijn een moderne orchideeënkwekerij in Maasland. Ter uitbreiding van het team zijn wij op zoek naar nieuwe collega's in de schuur. Veel van onze werkzaamheden zijn al geautomatiseerd en kunnen middels ons computersystemen worden afgeroepen. Het is aan ons om onder andere de controlerende factor te zijn. Wij telen en verwerken momenteel vier verschillende orchideeën in een divers aantal kleuren en verschillende potmaten.

Wil jij een leuke en afwisselende vaste baan in de glastuinbouw? Kom snel informeren over de functie!

Solliciteren

Ben je geïnteresseerd  geraakt in deze functie?
Laat dan jouw gegevens achter via de website, de mail of via Whatsapp t.a.v. Daan Bekkers (06-52410935 & daanbekkers@werktalent.com)

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent