Machine operator

Opleidingen MBO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Zoetermeer
Salaris € 2200,- tot € 2850,- per maand
Direct naar:
Ervaring als operator en in bezit van eigen vervoer? Flexibel ingesteld en geen 9 tot 5 mentaliteit? Lees dan snel verder!

Over de functie

Een salaris tussen de €2200,00 en €2850,00 afhankelijk van ervaring en op basis van 40 uur per week.

Als machine operator ben jij werkzaam aan de bottellijn met je collega’s. Je zorgt er zelfstandig voor dat de bottellijn goed is voorbereid, bij veranderingen bouw jij de bottellijn om en je stelt deze af. Daarnaast controleer jij de ontvangen componenten en bewaak je de kwaliteit en de voortgang van het gehele proces. Bij storingen grijp je in, waar nodig met behulp van je teamleider en/of een monteur. Ben jij in het bezit van een geldig heftruckcertificaat? Dan zorg jij er daarnaast voor dat goederen van en naar de productielijn worden verplaatst. Te allen tijde is je werkplek schoon en opgeruimd.

Onze opdrachtgever hanteert verschillende werktijden welke afhankelijk zijn van de soort productielijn waar je werkzaam bent. De werkzaamheden worden hoe dan ook uitgevoerd tussen 06.00 uur en 23.00 uur en over het algemeen doordeweeks. Dit betekent dat er verschillende starttijden zijn in de ochtend en de middag. Werk je rond etenstijd? Dan krijg je een maaltijdvergoeding van €13,50.

Wat wij bieden

• Een salaris tussen de €2200,00 en €2850,00 afhankelijk van ervaring en op basis van 40 uur per week
• Vergoeding voor woon-werk verkeer
• Fulltime functie met uitzicht op een vast dienstverband
• Overuren in de vorm van tijd voor tijd
• Pensioenregeling
• Mogelijkheid voor persoonlijke ontwikkeling en opleiding
• Standplaats: Zoetermeer

Wat wij vragen

• MBO operator diploma of werk gerelateerde ervaring
• Kennis van productieprocessen
• Technische achtergrond
• Minimaal 4 jaar werkervaring in de voedingsmiddelenindustrie of in een vergelijkbare functie
• Leergierig, resultaatgericht en een teamplayer
• Een geldig heftruckcertificaat is een pré

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een vooraanstaand dranken ontwikkel- en productiebedrijf en beschikt over één van Europa’s modernste bottelarijen met zeven geavanceerde afvullijnen. Onze opdrachtgever biedt totaaloplossingen aan voor drankenprojecten, van zowel kleine ondernemers als grote multinationals.

Voor hun opdrachtgevers ontwikkelen ze recepturen welke ze produceren in uitgebreide reeksen aan kwalitatief hoogwaardige dranken. Hiervoor beschikt onze opdrachtgever over een hoogstaand laboratorium, een uitgebreid tankpark en een scala aan productie installaties.

Solliciteren

Ben jij de ervaren operator die wij zoeken? Reageer dan snel!
Via de sollicitatie button kun je solliciteren op de functie. Vergeet niet om je CV toe te voegen en een korte motivatie waarom jij de geschikte kandidaat bent! Vragen? Bel naar 070-3085353 of stuur een mailtje naar denhaag@werktalent.com.

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent