Chef Werkplaats

Opleidingen MBO
Dienstverband Vast
Standplaats Hoek van Holland
Salaris € 3250,- per maand
Direct naar:
Werk jij als leidinggevende net zo graag mee met het team, dan is dit je kans. Wij zijn voor onze productielocatie op zoek naar een persoon met ruime technische ervaring, leidinggevende kwaliteiten, die niet bang is om vies te worden!

Over de functie

Als voorman technische dienst / Werkplaats Chef ben je dagelijks verantwoordelijk samen met jouw team voor het onderhoud van onze productiemachines en randapparatuur. Je geeft leiding aan het team en je werkt zelf ook mee aan het oplossen van storingen en het uitvoeren van onderhoud. Daarnaast zoeken wij iemand die voorraden in de gaten houdt, registreert en aanvult.  Vind je het niet erg om te reizen? Dat komt goed uit, aangezien er één of twee keer per jaar aan jou gevraagd kan worden om mee te werken aan het onderhoud van onze machines op de locaties in het buitenland. 

Wat wij bieden

Wat bieden wij jou?
Je komt terecht in een informeel team, die allemaal hun beste beentje voor zetten. Het is een uitdagende rol met een afwisselend takenpakket, waarbij je ook een team van 5 personen aanstuurt. Je kan op basis van fulltime dienstverband (38,75 uur per week) een salaris tussen €2800 en €3250 verwachten. Tevens verkrijg je een mooi pakket van secundaire voorwaarden, waaronder reiskostenvergoeding, variabele beloning, pensioenregeling en diverse personele verzekeringen. Het betreft een vaste baan met direct indiensttreding bij onze organisatie.

Wat wij vragen

Wat breng jij mee?

  • Ervaring op het gebied van elektrotechniek en/of werktuigbouwkunde
  • Minimaal drie jaar werkervaring binnen een productieomgeving
  • Leidinggevende kwaliteiten
  • Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
  • Woonachtig in Hoek van Holland / Westland (of in de buurt hiervan)
  • Bezit van rijbewijs B
  • Bereid om incidenteel naar het buitenland te reizen

Over het bedrijf

Wij zijn wereldwijd een leverancier van milieuvriendelijke systemen, containers en substraten voor de tuinbouw sector. Wij zijn over de gehele aarde actief en hebben meerdere productielocaties, waaronder één in Hoek van Holland (in de buurt van Westland en Rotterdam). Voor ons huidige technische dienst team, zijn wij op zoek naar een topper die het in goede banen kan leiden. Momenteel bestaat deze afdeling uit vijf heren en op de productielocatie in Hoek van Holland werken er momenteel in totaal ongeveer 30 personen.

Solliciteren

Ben je geïnteresseerd  geraakt in deze functie? 
Sollicitaties kunnen worden gericht aan WerkTalent, t.a.v. Ernst Gram.

Heb je nog vragen? Geen probleem! Ernst is dagelijks telefonisch bereikbaar van 08:30 tot 17:30 via 0174-612690.
Stuur je liever een e-mail, bericht dan naar ernstgram@werktalent.com

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent