Monteur Buitendienst Montage

Opleidingen VMBO / MAVO
Dienstverband Vast
Standplaats Maasdijk
Salaris € 2000,- per maand
Direct naar:
Een technische functie op hoogte, waardoor jij ervoor zorgt dat jouw collega's veilig hun werk kunnen verrichten, wat voor jou?

Over de functie

Hoe ziet jouw werkdag eruit?
Je begint je dag aan de zaak, samen met jouw collega's met een kop koffie. Gezamenlijk nemen jullie de werkzaamheden door voor de klus en indien nodig, pak je nog wat materialen. Je stapt de werkbus in en jullie gaan vervolgens aan de slag. Samen zorgen jullie ervoor dat onze elektromonteurs veilig de installaties op hoogte kunnen plaatsen. Om dit te kunnen realiseren moeten er eerst wat voorbereidingen in verband met de veiligheid getroffen worden. 

Wat is er nodig bij dit project?
Wij installeren voor onze elektromonteurs verschillende soorten beveiliging. Of het nu gaat om valbeveiliging (zowel horizontaal als verticaal), markering, signalering, kooiladders of hekwerken, wij leveren het allemaal! Per opdracht ga je samen met een collega deze maatregelen treffen en zorgen jullie voor optimale bescherming. 

Wat wij bieden

Wat kan je van ons verwachten?

  • Startsalaris tussen €1700 en €2000 bruto per maand
  • Vaste baan met ontwikkelmogelijkheden
  • Klimcursus, zodat jij veilig de lucht in kan!
  • Jong en energiek team van collega's
  • Fulltime functie van 38 uur per week
  • Doorgroeimogelijkheden

Wat wij vragen

Onze nieuwe collega heeft GEEN hoogtevrees en vindt het leuk om op hoge hoogtes aan de slag te gaan. Je bent in het bezit van je certificaat VCA basis en je bent technisch onderlegd. Je kan fulltime aan het werk, van maandag tot vrijdag.

Over het bedrijf

Wij zijn een jong bedrijf die zich inzet op het gebied van aarding- en bliksembeveiligingsinstallaties. Dit doen wij door het gehele land bij bedrijven en particulieren. Zoals je weet, is geen enkele installatie of dak hetzelfde, waardoor elke klus anders is! Aangezien vele installaties geïnstalleerd worden op het hoogste punt van het pand, staat onze veiligheid voorop. Mede daarom zijn wij op zoek naar een “hoog” vlieger die niet bang is om de voorbereidende werkzaamheden uit te voeren.

Wij hebben een mooi kantoor met werkplaats in Maasdijk (Regio Westland en in de buurt van Rotterdam). Hier komen wij allemaal samen in de vroege ochtend voor een kopje koffie, voordat wij naar verschillende opdrachten gaan.

Solliciteren

Ben je geïnteresseerd geraakt in deze functie?
Sollicitaties kunnen worden gericht aan WerkTalent, t.a.v. Ernst Gram.
Heb je vragen over het bedrijf of de rol? Geen probleem, je kan Ernst bereiken via 0174-612690.

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent