Shovelmachinist substraat

Opleidingen VMBO / MAVO
Dienstverband Vast
Standplaats Schiedam
Salaris € 2100,- tot € 2650,- per maand
Direct naar:
Shovel Volvo L70/L90 zoekt bestuurder in Schiedam

Over de functie

Als Shovelmachinist ben je verantwoordelijk voor het laden, lossen en verplaatsen van ruw substraat van en naar bunkers waar het opgeslagen ligt. Jouw werkplek is onze Volvo L90 of L70, waar jij dagelijks in ploegendiensten werkzaam ben. Met de shovel bevoorraad je o.a. de menglijn en zorg je ervoor dat deze continue kan blijven draaien. Jij vind het leuk om de menglijn vol te houden en je werk dag zo efficiënt mogelijk in te vullen. Vies worden is voor jou geen probleem en je helpt je collega's waar nodig.

Wat wij bieden

Het betreft vast werk met een fulltime functie van 40 uur in de week, in drukke periodes kunnen er overuren gemaakt worden. Na een uitzendperiode kan je het bedrijf in dienst komen, mits je het werk leuk vind natuurlijk. Afhankelijk van de ervaring en certificaten die jij met je mee brengt, kan je rekening houden met een bruto maandloon tussen €2000 en €2700 o.b.v. fulltime dienstverband. Ook staan er goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden voor je klaar. Daarnaast kunnen er diverse certificaten behaald worden.

Wat wij vragen

  • Je bent in het bezit van een certificaat ‘Veilig werken op de shovel’
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
  • Je bent nauwkeurig en stressbestendig
  • Je bent gemotiveerd, flexibel en op zaterdagochtend werken is voor jou geen probleem
  • Er is sprake van een 2-ploegendienst, één van 04.00 – 14.00 uur, en één van 14.00 – 23.00/24.00 uur waarin je mee zal moeten draaienOver het bedrijf

Voor een internationaal productiebedrijf gevestigd in Schiedam, omstreken Rotterdam, Vlaardingen en Maasland zijn wij op zoek naar versterking. Onze opdrachtgever levert en produceert substraten voor onder andere de tuinbouw in Europa, Azië en Amerika. Het bedrijf doet voornamelijk zaken met bedrijven in het Westland. Ter uitbreiding van het team zijn wij op zoek naar een Shovelmachinist (fulltime).

Solliciteren

Heb je interesse? Laat je gegevens achter en wij nemen contact met jou op.
Heb je vragen, bel gerust naar 0174-612690 en vraag naar Daan Bekkers!
Mailen kan ook op daanbekkers@werktalent.com

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent