Accountmanager Reclame en Signing

Opleidingen MBO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Veenendaal
Salaris € 2700,- tot € 3000,- per maand
Direct naar:
Ben jij een accountmanager met enkele jaren aantoonbare verkoop ervaring in een B2B omgeving? Lees dan verder!

Over de functie

Wij zijn opzoek naar een gedreven accountmanager of relatiebeheerder voor een jonge en actieve onderneming die zich gespecialiseerd heeft in allerlei vormen van signing, dit is D-SIGN makers Veenendaal.

Talenten waarover jij beschikt zijn het volgende; Jij bent een kei in het ontwikkelen van nieuwe relaties maar ook zeer belangrijk is het onder- en behouden van deze relaties. Samen met je collega's kijk je hoe iedereen een beter commercieel resultaat kan behalen, daarnaast blijf je je verantwoordelijk voelen voor je eigen werk en klanten. D-SIGN makers is lokaal aangesloten bij diverse netwerkclubs waar jouw aanwezigheid als accountmanager van D-SIGN wordt gewaardeerd en waar onderling ook veel aanbevelingen worden gedaan. 

Wat wij bieden

Wij staan garant voor een informele werksfeer. Je directe collega’s zijn zelfstandige professionals die altijd klaarstaan om je te helpen. Wij geven je veel ruimte voor eigen inbreng en ontwikkeling. Dankzij ons unieke concept krijgt jouw salescarrière een enorme boost. Wij blijven jou namelijk intensief begeleiden en zitten boven op jouw ontwikkeling door “on the job” training.

Verder bieden wij het volgende;

 • Een goed salaris van € 2.700 - € 3.000 met een bijbehorende bonusregeling
 • Rust is ook belangrijk dus er zijn 25 vakantiedagen beschikbaar
 • Belangrijk is dat je contact kan blijven houden dus er is een smartphone, laptop en een auto van de zaak beschikbaar
 • Zoek je iets vast? Top want dit is een fulltime baan in een vast dienstverband
 • Om de boel gezellig te houden luiden wij gezamenlijk het weekend in en elke kwartaal sluiten we af met een sportieve groepsactiviteit!

Wat wij vragen

 • Je bent niet alleen een gepassioneerde ondernemende verkoper, je bent ook het type persoon dat thuis kleine klusjes oppakt dus in zekere zin heb jij ook een technisch inzicht
 • Je hebt een HBO werk- en denkniveau maar motivatie en bereidheid om te leren staan hier absoluut boven
 • Je hebt minimaal drie jaar werkervaring als accountmanager, dit vragen wij omdat je direct met goede relatie om de tafel gaat en je strategisch mee moet kunnen denken
 • Je kan zowel goed zelfstandig als in een teamverband werken, verder ben je ook leergierig en heb je een commerciële en klantgerichte houding
 • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend in woord en geschrift en ben je in bezit van een rijbewijs B
 • Tot slot ben je fulltime beschikbaar en woon je in de omgeving van Utrecht, Amersfoort of Veenendaal.

Over het bedrijf

Het is tijd om te groeien. Om ambities waar te maken. Is jouw onderneming startklaar om omzetverbetering én een salesboost te genereren? De vraag is; hoe. Het salesproces inrichten kan op verschillende manieren. Kies voor een duurzame aanpak en ervaren mensen.


Wij zijn PBC Group
Het business center dat zich focust op het constant vergroten van de omzet groei voor onze klanten. Wij supporten de visie en promoten het succes van onze klanten. De organisaties waar wij voor werken variëren van start-ups tot (middel) grote ondernemingen. Wij bieden een oplossing op maat waarin de relatie met de klant centraal staat.

Solliciteren

WerkTalent Tilburg verzorgt de werving en selectie voor deze sales functie. Is er de klik? stellen we je met veel plezier voor bij de opdrachtgever.

Wil je meer informatie over de vacature?
Dan kun je contact opnemen met Bart Gerritsen op 06-20770686 of bgerritsen@pbcgroup.nl

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent