Accountmanager Buitendienst

Opleidingen MBO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Nieuwegein
Salaris € 2000,- tot € 2600,- per maand
Direct naar:
Ben jij de geboren topverkoper/accountmanager/commercieel talent die we zoeken?

Over de functie

Wat ga je doen? 
Displays met parfums verkopen in de buitendienst bij apothekers. Dit is één van de segmenten waar Yodeyma erg sterk in is en zodoende altijd op zoek is naar meer samenwerkingen. Je maakt je eigen praktische planning, zodat je je eigen werkweek zo nuttig mogelijk indeelt.

Samen met een collega ga je op pad om de afspraken die voor je gemaakt zijn te bezoeken. De ondernemers weten dus dat je komt en het is aan jou de taak om een tevreden klant te maken. Alle benodigde spullen heb je al in je auto, zodat je meteen een mooie display achter kunt laten in de zaak waar je bent geweest.

Wat wij bieden

Je ontvangt een mooi basissalaris € 2.000,- want je moet natuurlijk wel leuke dingen kunnen doen naast je werk. Dit kun je nog mooier maken door de goede bonusregeling. Elk verkocht display = weer meer leuke dingen doen! 

Veel vrijheid, het gaat om een baan die je zelfstandig dient te kunnen uitvoeren.

Wat wij vragen

Wij zoeken:
Een kandidaat die het leukt vindt om in zijn/haar eentje te presteren en tegelijkertijd samen met een collega op pad te gaan. De training die je tijdens je werkzaamheden krijgt vind uitdagend en zie je als een kans om jezelf te ontwikkelen. 

Wij zoeken een kandidaat die de functie fulltime in kan vullen en er is uitzicht op een vast dienstverband. Parttime is helaas geen optie. 

In de beginperiode zul je zeer regelmatig in Utrecht moeten zijn. Hier staat het magazijn van Yodeyma! 

Jij hebt minimaal één jaar verkoopervaring en bent in het bezit van een rijbewijs B. Deze ervaring heb jij nodig omdat je direct om tafel gaat met een belangrijke doelgroep van Yodeyma: apothekers. 

We zijn op zoek naar verkopers in zowel de regio Noord en Zuid Nederland. Dus of je nou in Rotterdam of Amsterdam woont, dit is je kans!

Over het bedrijf

PBC Group werkt wederom samen met een buitenlandse onderneming. Yodeyma Parfums afkomstig uit Madrid.

Na verkoopsucces in een aantal andere Europese landen is het nu de beurt aan de Nederlandse markt. Om meer precies te zijn: de apothekersmarkt Dit is de tak van sport waar Yodeyma sterk in is, en nog meer kans tot groei ziet. En daarom zoeken wij jou!

Solliciteren

WerkTalent Tilburg verzorgt de werving en selectie voor deze sales functie. Is er de klik? stellen we je met veel plezier voor bij de opdrachtgever.

Wil je meer informatie over de vacature?
Dan kun je contact opnemen met Bart Gerritsen op 06-20770686 of bgerritsen@pbcgroup.nl

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent