Kwaliteitsmedewerker Voeding/Food

Opleidingen HBO
Dienstverband Vast
Standplaats Dordrecht
Salaris € 2400,- tot € 3000,- per maand
Direct naar:
Een passie voor voeding én een punctuele en daadkrachtige medewerker? Dan is dit interessant voor je!

Over de functie

Als jij denkt dat alles beter kan. Dat bedrijfsprocessen een lijn dienen te volgen en dat voeding voldoet aan de opstelde kwaliteitseisen. Dan is deze vacature interessant!

Binnen de afdeling Kwaliteit  ben je verantwoordelijk voor controles en naleving op het gebied van verwerking, de binnenkomende- en uitgaande goederen en je houd je bezig met organoleptische controles (zicht en reuk). Er wordt van je geacht dat je recepturen beheert en optimaliseert ten behoeve van export dossiers waarbij je waakt over de nutritionele informatie die terug te vinden is op de verpakkingen.

Daarnaast ondersteun jij het kwaliteitssysteem en toetst op BRC – GMP (Good Manufacturing/Managing Practices). Je bereid audits voor en voert deze uit. Staalaanvragen, registratie tegenstalen/positieve release, klantspecificaties, controlefiches, leveranciers – en klantadministratie volg je nauwkeurig en punctueel op. Jouw onderzoeksgebied is zowel menselijke-  als dierlijke voeding.

Het kwaliteitsteam bestaat uit een nutritionist en de kwaliteitsmanager. Natuurlijk heb je nog meer gezellige collega’s, je wordt vergezeld door het office personeel en je begeeft je tussen de warehouse medewerkers. Om in deze brede functie succesvol te kunnen zijn, zijn we op zoek naar iemand die ervaring heeft in de agro-industrie of voedingsindustrie en zich snel informatie en processen eigen maakt.

Wat wij bieden

● Werken voor een internationale organisatie
● Salaris: € 2400,- tot € 3000,- bruto per maand
● Interessante secundaire arbeidsvoorwaarden
● Werkweek: 40 uur per week
● Bij gebleken geschiktheid in dienst bij het bedrijf, vaste baan

Wat wij vragen

● Een afgeronde MBO of HBO opleiding in een relevante richting binnen voeding of agro-industrie
● Ervaring met voedselwarenwetgeving
● Ervaring in een bedrijf met Feed en/of Food producten
● Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal

Over het bedrijf

Je komt te werken voor een internationale organisatie gespecialiseerd in dierlijke- en menselijke voeding. Binnen de groep werken 400 medewerkers verspreid over 8 productievestigingen. In Dordrecht komen de twee verschillende takken samen. De diervoeding, "in-house' geproduceerd in Dordrecht en de menselijke voeding geïmporteerd en gedistribueerd.

Solliciteren

Ben je enthousiast geraakt? Bel voor meer informatie of solliciteer direct met je cv.

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent