Machineoperator Spuitgieten

Opleidingen LBO
Dienstverband Vast
Standplaats Almere
Salaris € 1900,- tot € 2400,- per maand
Direct naar:
Een leerfunctie gericht op het vormgeven en blazen van plastic flessen. Alles wordt je geleerd om straks zelf zelfstandig de functie te kunnen aanpakken.

Over de functie

Dit internationale productiebedrijf in Almere produceert een groot assortiment van producten die in o.a. supermarkten worden verkocht. Deze producten zijn verpakt in plastic flessen die op een speciale afdeling binnen het bedrijf worden gemaakt. Op de afdeling Plastic Blazen, worden de plastic flessen vormgegeven en geblazen in vele soorten en maten.

Wat ga jij doen?
De manager van deze afdeling zal jou intern opleiden voor deze functie. De flessen ( er bestaan wel meer dan 30 verschillende vormen en maten) worden vanuit frames en mallen samengesteld en vormgegeven. Een technische klus die jij zal gaan leren! Het is veel passen en meten om ervoor te zorgen dat alle producten van het bedrijf goed passen in de plastic flessen. Best belangrijk werk dus! En ook heel afwisselend.

Het betreft een vaste baan, je komt direct bij de opdrachtgever in dienst. Zij bieden een uitstekend pakket van secundaire arbeidsvoorwaarden.

Heb jij vragen en wil je meer weten? Wij beantwoorden graag al jouw vragen persoonlijk aan tafel en geven je een introductie van het bedrijf.

 

Wat wij bieden

  • Gratis interne opleiding;
  • Werken voor de nummer 1 van Europa binnen deze branche;
  • Fulltime functie;
  • Salaris tussen € 1.900,00 en € 2.400,00 bruto per maand, afhankelijk van leeftijd en ervaring.

 
 

Wat wij vragen

  • VMBO techniek of MBO techniek niveau 2 of meer;
  • Handig en oog voor detail;
  • Je wilt een vak leren en je hierin verder ontwikkelen;
  • Je bent fulltime (40 uren per week) beschikbaar.
  • Je woont in Almere of binnen een straal van 35 kilometer.

Over het bedrijf

Dit internationale productiebedrijf in Almere produceert een groot assortiment van producten die in o.a. supermarkten worden verkocht binnen Nederland en diverse Europese landen.

Solliciteren

Heb je interesse in deze functie? Neem dan zo snel mogelijk contact met mij op! Dit kan door jouw CV en motivatie te mailen aan: abkettenis@werktalent.com of door mij te bellen: Ab Kettenis, WerkTalent Almere: 06 - 49 42 37 03.

Ik zie uit naar jouw reactie!

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent