Heftruckchauffeur - evenementen

Opleidingen LBO
Dienstverband Vast
Standplaats Gorinchem
Salaris € 1700,- tot € 2100,- per maand
Direct naar:
Krijg je energie van het rijden op een heftruck, vind je werken in de evenementenbranche leuk, ben je niet beroerd om je handen uit de mouwen te steken en ben je op zoek naar werk in een leuk en gezellig team? Dan is dit zeker iets voor jou!

Over de functie

Als heftruckchauffeur ben je verantwoordelijk voor het laden en lossen van vrachtwagens. Je bestuurd een elektrische heftruck (2,5 ton) en samen met de klant bepaal je waar de goederen uit de vrachtwagen naartoe moeten. Je zult vaak van de heftruck af moeten stappen om bijvoorbeeld lange lepels over de standaard lepels te doen, grof vuil in grote containers te doen, standbouwplaten die op een pallet staan voorzichtig te vervoeren of standbouw materiaal bij de standbouwers te brengen.

Een leuke en afwisselende baan!

Wat wij bieden

 • Werken op een elektrische heftruck (2,5 ton);
 • Een leuke en afwisselende baan;
 • Werken in een moderne en verwarmde werkomgeving;
 • Een leuk en gezellig team;
 • Mogelijkheid tot het krijgen van een vast dienstverband na goed functioneren;
 • Full time werk;
 • Aantal bedrijfsfeesten per jaar;

Wat wij vragen

 • In het bezit zijn van een heftruckcertificaat;
 • Minimaal beschikbaar zijn op maandag, vrijdag en zaterdag;
 • Ervaring met het besturen van een heftruck;
 • Fysiek goed in orde zijn;


Het bedrijf is goed bereikbaar vanuit Gorinchem, Sleeuwijk, Werkendam, Woudrichem, Arkel, Spijk en Schelluinen.

Over het bedrijf

Het bedrijf is een organisatie die beurzen, feesten, congressen en partijen organiseert en heeft +/- 300 medewerkers waarvan ongeveer 70 medewerkers op kantoor en soms 200 medewerkers op de beursvloer. Bijna elke week is er een beurs of een partij en deze moeten worden opgebouwd en uiteindelijk weer worden afgebouwd.

Je hebt een horeca afdeling, keukenafdeling, hal afdeling,een technische afdeling en een afdeling op kantoor. Elk team heeft zijn eigen werkzaamheden en verantwoordelijkheden.

Het is een jonge en ambitieuze organisatie waarin je voldoende vrijheid krijgt en waarin plezier, kwaliteit en succes voorop staat!

Solliciteren

Ben je na het lezen van deze vacature enthousiast en wil je solliciteren? Druk dan op de rode solliciteer knop, bel naar 06-30111905 of stuur een WhatsApp bericht. Samen gaan we kijken of deze baan past bij jouw wensen.

Hopelijk tot snel!

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent