Technisch evenementenmedewerker

Opleidingen LBO
Dienstverband Vast
Standplaats Gorinchem
Salaris € 1700,- tot € 2000,- per maand
Direct naar:
Ga je graag met plezier naar je werk, werk je graag op 1 locatie, heb je de basiskennis van elektra en ben je op zoek naar een afwisselende baan? Dit is iets voor jou!

Over de functie

Als technisch evenementenmedewerker verzorg je de stroomvoorzieningen, internetvoorzieningen en water aan en afvoer voor beurzen, congressen en feesten. Je komt te werken in een leuk, gezellig en jong team!

Van je leidinggevende krijg je een plattegrond waar de voorzieningen moeten komen. Je werkt ook op loopbruggen op 7 meter hoog die aan de juiste veiligheidseisen voldoen en je werkt met hoogwerkers dus hoogtevrees is niet handig. Tijdens beurzen, congressen en feesten ben je ook verantwoordelijk voor het oplossen van storingen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld het uitvallen van de stroom of het internet. Het kan ook voorkomen dat de water aan- en/of afvoer lekt. Ook dit los je op.

Algemene werktijden zijn van 8:00 - 17:00 uur.

Op de maandagen en de vrijdagen zijn er op- en afbouw dagen. Op deze dagen werk je tot 20:00 uur. Het avondeten wordt uitstekend voor je geregeld door het bedrijf.

In overleg kun je op zaterdagen en zondagen ook werken.

Wat wij bieden

 • Werken in een leuk en jong team;
 • Een vaste en full time baan;
 • Mogelijkheid tot het krijgen van een vast contract na goed functioneren;
 • Leuke collega's;
 • Bijwonen van grote beurzen, evenementen en congressen;
 • Doorgroeimogelijkheden;
 • Een prima salaris!

Wat wij vragen

 • Een gemotiveerd en betrouwbaar iemand;
 • Basiskennis van elektra;
 • Geen hoogtevrees;
 • Flexibele inzet (Soms werken in avonden en weekenden. Uiteraard in overleg)


Het bedrijf is goed bereikbaar vanuit Gorinchem, Sleeuwijk, Woudrichem, Arkel, Spijk, Dalem en Werkendam.

Over het bedrijf

Het bedrijf is een organisatie die beurzen, feesten, congressen en partijen organiseert en heeft +/- 110 medewerkers waarvan ongeveer 70 medewerkers op kantoor en 40 medewerkers op de beursvloer.
Bijna elke week is er een beurs of een partij en deze moeten worden opgebouwd en uiteindelijk weer worden afgebouwd.

Je hebt een horeca afdeling, keukenafdeling, hal afdeling,een technische afdeling en een afdeling op kantoor. Elk team heeft zijn eigen werkzaamheden en verantwoordelijkheden.
Het is een jonge en ambitieuze organisatie waarin je voldoende vrijheid krijgt en waarin plezier, kwaliteit en succes voorop staat!

Solliciteren

Ben je na het lezen van deze vacature enthousiast geraakt en zou je graag in deze functie werkzaam willen zijn? Druk dan op de rode solliciteer knop, bel naar 06-30111905 of stuur een WhatsApp bericht. Samen gaan we kijken of deze functie iets voor je is.

Hopelijk tot snel!

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent