Monteur speciale machines

Opleidingen MBO
Dienstverband Vast
Standplaats Tilburg
Salaris € 2200,- tot € 3000,- per maand
Direct naar:
leuke baan waarbij je sleutelt aan speciale maatwerk installaties.

Over de functie

Je pleegt onderhoud (soms preventief, soms betreft dit het oplossen van storingen) en reparaties. Hierbij kun je denken aan het vervangen van slangen, hydrauliek of pneumatische componenten, compressors of elektra. Uiteraard hangen de werkzaamheden een beetje af van hoe veel kennis en ervaring je al hebt. Ondanks dat het wat grotere voertuigen zijn (kleine vrachtwagens) is het werk niet echt lomp te noemen. De installaties zijn erg divers en elke dag is anders!

Wat wij bieden

Het maximale salaris bedraagt € 3.000,- bruto per maand. Je werkt in dagdienst en hebt stabiele werktijden. Verder gaat het om een fulltime vaste baan en kun je direct in dient bij de klant (geen detachering/ uitzending).


Wat wij vragen

Eigenlijk bestaat er geen specifieke opleiding of achtergrond voor deze baan. Autotechniek is bijvoorbeeld prima maar werktuigbouwkunde kan ook. Het gaat erom dat je twee rechter handen hebt, technisch inzicht en een leergierige instelling.

Je bent woonachtig binnen een straal van 45min ten opzichte van Tilburg, Waalwijk. Je woont bijvoorbeeld in Breda, Raamsdonksveer, Dongen, Oosterhout, Den Bosch of vergelijkbaar

Over het bedrijf

Onze klant is een groot bedrijf met een dorps karakter. Ze hebben in Nederland honderden eigen wagens rondrijden met complexe installaties erop. Denk bijvoorbeeld aan pompen, slangen, tanks, compressors, slangen en appendages. Het leuke is dat de wagens in eigen beheer worden bedacht, gemaakt en onderhouden. Dit onderhoud gebeurt vanuit een aantal servicelocaties door Nederland. Voor de locatie in Goirle is men nu op zoek naar een goede monteur.

Solliciteren

Geïnteresseerd? Dan ontvangen we graag jouw CV! Je kunt reageren via wytsevanderwoning@werktalent.com of bellen met 06-19911758. Als je vragen hebt of twijfelt dan kun je altijd even bellen!

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent