Accountmanager afdrukapparatuur

Opleidingen HBO
Dienstverband Vast
Standplaats Veenendaal
Salaris € 3000,- tot € 4000,- per maand
Direct naar:
Schrijf jij Klanttevredenheid met een hoofdletter K?

Over de functie

Voor onze opdrachtgever, die haar klanten ontzorgt met print- kopieer- en scanapparatuur van Kyocera, Ricoh en Konica Minolta, zoeken wij een echte doorzetter die bereid is een extra stap te zetten voor een nieuwe klant.

Als Account manager Afdrukapparatuur (buitendienst) ben je verantwoordelijk voor het genereren van new business en het beheren van deze klanten. Je onderzoekt dagelijks de mogelijkheden om jouw klanten te ontzorgen. Jij hebt een winnaarsmentaliteit en het ontbreekt jou niet aan inzet en incasseringsvermogen. Je beschikt over een commerciële drive om door te gaan tot de GO! Bij Nee begint voor jou de uitdaging pas! 

Tijdens jouw eerste half jaar zul je je volledig focussen op het genereren van new business en het leren kennen van de organisatie en haar USP’s. Wanneer na die 6 maanden blijkt dat jij een absolute top verkoper bent ga je ook bestaande klanten beheren, uitbreiden maar vooral ontzorgen. Jouw klanten zitten door heel het land. Een rijbewijs is dan ook een absolute vereiste. Je standplaats is in Veenendaal.

Wat wij bieden

Naast een prima basissalaris met onbeperkte bonusregeling biedt opdrachtgever ook uitstekende primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden. Uiteraard krijg jij een auto van de zaak en word je met open armen ontvangen! Het betreft een vaste baan in fulltime dienstverband.

Wat wij vragen

We zoeken een communicatieve, flexibele kandidaat met een HBO opleiding (bij voorkeur in een commerciële richting) die zijn of haar hand niet omdraait voor het werken met MS Office. Jij hebt minimaal twee jaar verkoopervaring waarbij het een pré is als je ervaring in de branche hebt. 

Over het bedrijf

Het is tijd om te groeien. Om ambities waar te maken. Is jouw onderneming startklaar om omzetverbetering én een salesboost te genereren? De vraag is; hoe. Het salesproces inrichten kan op verschillende manieren. Kies voor een duurzame aanpak en ervaren mensen.


Wij zijn PBC Group
Het business center dat zich focust op het constant vergroten van de omzet groei voor onze klanten. Wij supporten de visie en promoten het succes van onze klanten. De organisaties waar wij voor werken variëren van start-ups tot (middel) grote ondernemingen. Wij bieden een oplossing op maat waarin de relatie met de klant centraal staat.

Solliciteren

We kunnen ons voorstellen dat je graag meer wilt weten over de vacature of meteen aan de slag wilt, neem dan even contact op met Tjerk Hootsen van de PBC Group. Dit kan op: 06-24257916. 

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent