Metaalbewerker

Opleidingen LBO
Dienstverband Vast
Standplaats Zevenbergen
Salaris € 2800,- per maand
Direct naar:
Ruime (stille en comfortabele) hal, toffe directeur en leuke dorse mentaliteit! Hier hoef je tot je pensioen niet meer weg!

Over de functie

In een aantal productiehallen werkt een hechte club dorpse gasten aan uiteenlopende maatwerk projecten. Hier wordt de basis gelegd van gave machineonderdelen en componenten voor o.a. de voedingsmiddelenindustrie, maritieme sector of procestechniek. Het is er bijzonder fijn werken en kwaliteit is belangrijker dan snelheid. Er heerst een fijn geluidsniveau en iedereen heeft zijn eigen gereedschap en werkplek.

Er zijn volop mogelijkheden, bijvoorbeeld aan de CNC zet-, knip-, kantbank, plasmasnijder of lasersnijder. Daarnaast is er veel werk op het gebied van samenstellen / lassen. Je bepaalt in overleg waar jij mee aan de slag gaat.

Wat wij bieden

Een salaris oplopend tot € 2.800,- bruto, 13 ADV dagen en veel vrijheid. Zeker geen nummertje en een hechte club collega’s. Hier verdien je snel een fulltime vaste baan!
 

Wat wij vragen

Je hebt passie voor metaal en vindt afwisseling belangrijk! Je wil niets liever dan van alles maken van RVS, metaal en Aluminium en hebt 2 rechterhanden. Verder kom je uit de regio Zevenbergen (Breda, Etten-leur, Roosendaal, Moerdijk, Made, Waalwijk of vergelijkbaar). Eventueel heb je al wat ervaring als constructiebankwerker, metaalbewerker of montagemedewerker.
 

Over het bedrijf

Heb jij passie voor metaal en RVS en werk je graag aan allerlei verschillende werkstukken? Dit bedrijf heeft alles in huis om de mooiste dingen te maken! Een toffe directeur die soms gewoon zelf mee werkt en de 22 jaar dat hij er werkt alles wel een keer heeft gedaan. Met een bestaansrecht van bijna 100 jaar is deze klant beslist geen groentje. Het bedrijf is gevestigd in Zevenbergen, vanuit veel dorpen prima te bereiken!

Solliciteren

Geïnteresseerd? Dan ontvangen we graag jouw CV! Je kunt reageren via wytsevanderwoning@werktalent.com of bellen met 06-19911758. Als je vragen hebt of twijfelt dan kun je altijd even bellen of appen! Achter deze vacature zit een recruiter met een achtergrond in de techniek én bijna 8 jaar ervaring, kom maar op met je vragen dus!

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent