Projectleider Bouw!

Opleidingen MBO
Dienstverband Vast
Standplaats Breda
Salaris € 4400,- tot € 4600,- per maand
Direct naar:
Ben je al enige tijd werkzaam in de bouwwereld als projectleider of ben je werkvoorbereider en zou je graag een stapje maken in je carrière? Solliciteer dan snel op deze vast baan!

Over de functie

Als projectleider leidt je projecten van begin tot eind en vervul je een centrale rol in het projectteam. Je weet zelf wat dat inhoudt: veel!
Samenwerking met ons bedrijfsbureauteam, uitvoeringsteam en ketenpartners binnen een open en resultaatgerichte cultuur is vanzelfsprekend. Wij werken regelmatig voor woningcorporaties waarbij klant- en bewoners tevredenheid een belangrijke maatstaf voor het voortdurende succes is.
Projecten dienen derhalve als vanzelfsprekend te voldoen aan productkwaliteit en een gezond financieel resultaat. Sturen op klantbeleving middels intensieve communicatie en nakomen wat is afgesproken met de klanten en bewoners vormen de basis voor succes bij opdracht-gever. Het werkgebied is overwegend West- Midden Brabant.
Met jouw bouwkundig inzicht en organisatorische en communicatieve vaardigheden laat je niets aan het toeval over. Je leidt de projecten vanaf de ontwerpfase, planontwikkelingen en uitwerking tot en met de uitvoering, nazorg en beheer.
Dit alles op basis van de principes van resultaatgericht samenwerken.
Ben je toe aan een nieuwe vaste baan?

Wat wij bieden

Buiten prima arbeidsvoorwaarden en natuurlijk veel vakantie dagen volgens de bouw CAO krijg je bij ons een eigen auto, laptop en telefoon van de zaak. Je krijgt veel verantwoordelijkheid om jouw taak helemaal op je eigen manier in te vullen. je bent bij ons grotendeels verantwoordelijk voor energetische projecten in verband met het verduurzamen van woningen.

Wat wij vragen

De nodige jaren ervaring in de voor jou bekende bouwwereld. Dit kan als projectleider zijn maar bijvoorbeeld ook als werkvoorbereider en je graag een stap wilt maken. Voor deze fulltime functie verwachte we van jou dat je goede communicatieve en organiserende skills hebt. Ook is een B rijbewijs wel handig zoals je zult begrijpen. Daarnaast ben je woonachtig in de regio Breda, Roosendaal en/of Tilburg.

Over het bedrijf

Onze klant is al jarenlang een bekend gezicht bij diverse grootschalige Bredase vastgoed projecten. Zij werken onder andere voor verschillende woning corporaties aan grootschalige renovatieprojecten en energiebesparende verbouwingen. Vanuit hun oorsprong zijn ze gespecialiseerd in beglazing, schilderwerk en het vervangen van kozijnen.

Solliciteren

Op zoek naar vast werk en klinkt deze full time functie je als muziek in de oren?

Neem dan gerust contact met mij op of solliciteer direct!
Vergeet natuurlijk je cv niet mee te sturen.

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent