Klantenservice Medewerker Parttime

Opleidingen MBO
Dienstverband Tijdelijk contract
Standplaats Almere
Salaris € 1700,- tot € 1900,- per maand
Direct naar:
Werk je graag als parttime of fulltime Medewerker Klantenservice? Werken vanaf 24 tot 40 uren per week, afhankelijk van jouw wensen.

Over de functie

"Goedemorgen U spreekt met Tanja Peters van de Klantenservice, wat kan ik voor u doen? "Goedemorgen mevrouw Peters u spreekt met de heer Bakker uit Amsterdam, ik heb een vraagje over mijn factuur. Deze heb ik niet binnen gekregen op mijn email. Kunt u kijken wat er aan de hand is? "Natuurlijk meneer Bakker ik ga direct voor u kijken............

Zo maar een greep van de vele telefoontjes die bij de klantenservice van dit bedrijf, gespecialiseerd in de telecom, dagelijks binnenkomen. Als Medewerker Klantenservice behandel jij vele binnenkomende telefoontjes van klanten die vragen hebben over hun vaste telefoonaansluiting of mobiele telefonie. Jij helpt de klanten netjes en correct met uiteenlopende zaken zoals: vragen over storingen, vragen over de producten, installatie-vragen, informatie over prijzen, vragen over hun factuur, pakket-mogelijkheden e.d. Jouw vragen van de klanten zijn dus heel divers en breed; zo kan het voorkomen dat een klant nog bijvoorbeeld verouderde apparatuur gebruikt; uiteraard pak je dit verkoopsignaal op en geef jij voorlichting over het huidige assortiment en aanschaf hiervan. Alle gegevens voer jij tijdens en na het gesprek in door middel van het geautomatiseerde systeem.

Wij hopen dat jij nieuwsgierig en enthousiast geworden bent. Ben jij de nieuwe medewerker die het team komt versterken?

Deze parttime functie is vanaf 24 uren per week in te vullen, maar je kunt ook natuurlijk fulltime werken als jij dit wilt.  De functie is voor onbepaalde tijd en zal ingevuld op uitzendbasis.

De werktijden zijn van maandag tot en met zondag van 07:00 tot 23:00. Je moet wel per maand minimaal 2 avonden tot 23:00 beschikbaar zijn en 1 weekenddag.

De functie is voor onbepaalde tijd en zal in eerste instantie worden ingevuld op uitzendbasis.

Zoekwoorden: inbound, klanten, klantenservice, customer service, klantencontact, contactcenter, Almere, Lelystad, Zeewolde, Weesp, Naarden, Bussum, Muiden.


 

Wat wij bieden

 • Parttime of fulltime klantenservice inbound functie;
 • Werken binnen een succesvolle onderneming van naam;
 • Functie voor onbepaalde tijd;
 • Jouw bruto uurloon is € 9,44 vanaf 21 jaar en ouder; exclusief 8% vakantiegeld en uitzendreserveringen;
 • Als je 40 uren werkt per week en je bent 21 jaar en ouder dan bedraagt jouw bruto maandsalaris inclusief vakantiegeld en uitzendreserveringen: € 1.965,00;
 • Werk je in de avond of weekend dan ontvang je hierover een toeslag;
 • Reiskostenvergoeding vanaf 11 kilometer woon-werk.

Wat wij vragen

 • Klantvriendelijke instelling;
 • Je spreekt en schrijft goed Nederlands;
 • Netjes naar de klanten toe;
 • Je bent tussen 24 en 40 uren per week beschikbaar;
 • Goede en vlotte omgang met de computer;
 • Servicegerichte en commerciële instelling.


 

Over het bedrijf

Het bedrijf in Almere heeft een jarenlange betrouwbare naam opgebouwd binnen de telecom-branche. Vele werknemers zijn dagelijks actief om de klanten goed en vakkundig te helpen en bij te staan met voorkomende storingen en andere hulpvragen.

Solliciteren

Indien je interesse hebt in deze klantenservice functie, dan kun je middels de button op deze pagina solliciteren of jouw CV en motivatiebrief sturen aan: almere@werktalent.com.

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent