Automonteur Werkplaats

Opleidingen MBO
Dienstverband Vast
Standplaats Naaldwijk
Salaris € 1800,- tot € 2500,- per maand
Direct naar:
Wil jij je verder ontwikkelen als automonteur én ben jij in de werkplaats helemaal in je element? Wij zijn voor onze opdrachtgever in de autobranche op zoek naar een fulltime autotechnicus!

Over de functie

Ter uitbreiding van het team zijn wij op zoek naar een enthousiaste en full time Automonteur. Je komt te werken in een vast team van vier vaste monteurs. Je bent verantwoordelijk voor het repareren en onderhouden van alle type personen- en bedrijfsauto´s. Je stelt diagnoses en zorgt ervoor dat de auto´s van onze relaties in topconditie verkeren. Je krijgt een eigen werkplek met alle nodige gereedschappen en voorzieningen.
 

Wat wij bieden

Wat kan je van ons verwachten?
Je komt te werken in een fijne werkomgeving en je krijgt je eigen werkplek. Het betreft een vaste baan met een contract bij de organisatie na een uitzendperiode. Een uitdagende fulltime job, waarbij je werkt met de gaafste auto's. Qua salaris kun je tussen de €1800 en €2500 bruto per maand verwachten, afhankelijk van jouw ervaring. Tevens zijn er intern doorgroeimogelijkheden en krijg je zowel in- als extern mogelijkheden om je te ontwikkelen middels opleidingen en cursussen. Ook organiseren wij jaarlijks een uitje met het gehele team, aangezien wij het belangrijk vinden om goed als team overweg te kunnen.

Wat wij vragen

Wat neem jij mee?

  • Passie voor auto's (wij zijn gek op Amerikaanse Pick-ups, jij ook?!)
  • Rijbewijs B
  • Ervaring door scholing/opleiding of praktijk als monteur
  • Klantvriendelijkheid en representatief

Over het bedrijf

Wij zijn een autobedrijf die voornamelijk Amerikaanse pick-ups importeert, gevestigd in Naaldwijk, omstreken Rotterdam en Den Haag. Onze auto’s worden verkocht aan zowel particulieren als bedrijven en worden in de werkplaats gerepareerd en indien gewenst aangepast. In onze werkplaats zijn wij op zoek naar een enthousiaste 1e en/of 2e auto monteur die ons team kan komen versterken. Ons team bestaat uit twee verkopers, 1 receptioniste en 4 werknemers in de werkplaats.

Solliciteren

Ben je geïnteresseerd geraakt in deze functie?
Sollicitaties kunnen worden gericht aan WerkTalent, t.a.v. Ernst Gram.
Daan Bekkers is bereikbaar via westland@werktalent.com of via 06-30593111.

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent