Monteur glasvezel

Opleidingen MBO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Made
Salaris € 1900,- tot € 2500,- per maand
Direct naar:

Ervaring als stratenmaker of grondwerker en toe aan een nieuwe technische uitdaging?Over de functie

Als glasvezelblazer werk je mee aan het aanleggen van de glasvezelverbindingen. In bestaande ondergrondse buizen in Nederland en België zijn de glasvezelkabels verouderd. Het is de bedoeling dat jij deze samen met een collega gaat verwijderen en nieuwe glasvezelkabels plaatst in de buizen. Dit gebeurt door middel van speciale inblaastechniek. Voordat je de kabel kunt verwijderen moeten de buizen onder de grond worden blootgelegd. Om een beeld te schetsen: er ligt een buis van kilometers lang onder de grond. Om de 500 meter wordt de straat opengelegd en een gat gegraven van ongeveer een halve meter diep. De buis wordt open gemaakt, de oude kabel wordt verwijderd en de nieuwe kabel wordt in de buis geplaatst. 's Morgens ga je samen met een collega vroeg op pad. Rond 07.00u vertrekken jullie vanuit Made naar de werklocatie. Dit kan door heel Nederland plaatsvinden, daardoor kan het ook voorkomen dat jullie vroeger vertrekken om de files voor te zijn. Dit is dus echt iets voor vroege vogels! Als vroege vogel houd je uiteraard ook van werken in de buitenlucht.

Wat wij bieden

Wat hebben we je te bieden?

  • Uitdagende vaste fulltime baan (40 uur)
  • Na een aantal maanden vast werk kans op overname door het bedrijf;
  • Marktconform salaris (€1.900 – 2.500 bruto) afhankelijk van leeftijd en ervaring
  • Informele werksfeer met leuke collega’sWat wij vragen

Wat vragen wij van jou?

  • Ervaring als grondwerker, opperman of stratenmaker
  • VCA basisveiligheid
  • Rijbewijs BOver het bedrijf

Het bedrijf is al 20 jaar gevestigd in Made en zij installeren netwerken in opdracht van aannemers en installateurs. Dit is in de regio van Breda, Tiburg en Rotterdam. Het uitbestede werk proberen zij zo efficiënt, snel en probleemoplossend mogelijk op te lossen. Dat is dan ook hun specialiteit. Het bedrijf is dienstverlenend, ze hebben kennis omtrent netwerkinstallaties bij zowel particulieren als grote bedrijven op de zakelijke markt. Ze zijn actief in de volgende sectoren: energie, industrie, weg- en waterbouw, overheidsinstellingen, maritiem, gezondheidszorg, infra en onderwijs.

Solliciteren

Herken jij jezelf in het geschetste profiel en heb je zin om aan de slag te gaan als glasvezelblazer? Solliciteer dan direct via de sollicitatiebutton en laat je CV achter. Mocht je nog vragen hebben dan mag je mij uiteraard even bellen! 06-26977484.

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent