Marketing Medewerker Online

Opleidingen HBO
Dienstverband Vast
Standplaats Almere
Salaris € 2500,- tot € 3000,- per maand
Direct naar:

Gevoel voor taal? Sterk in het schrijven van boeiende en creatieve teksten? Dan hebben wij een boeiende marketingfunctie voor een online marketingmedewerker of online marketeer.Over de functie

Gevoel voor taal? Sterk in het schrijven van boeiende en creatieve teksten? Dan hebben wij een boeiende marketingfunctie voor een online marketingmedewerker of marketeer.  

Functieomschrijving:

Op de afdeling Marketing van dit bedrijf worden naast de bestaande marketingactiviteiten ook veel aandacht besteed aan online activiteiten. Momenteel heeft de afdeling behoefte aan een sterke taalgevoelige kandidaat die zich volledig bezig gaat houden met online marketingtaken.
Deze zullen o.a. bestaan uit:

 • Het continue verfrissen van de corporate webpagina m.b.t. teksten, fotografie, campagnes, acties, video’s e.d.;
 • Het publiceren van nieuwsfeiten via de diverse social media kanalen;
 • Online in contact staan met klanten, zoals het beantwoorden van vragen over de producten;
 • Het inbrengen van input voor de afdeling ter aanbeveling en verbetering.


Ben jij die commercieel creatieve online tekstschrijver? Beheers jij de Nederlandse taal meer dan uitstekend? Erger jij je ook aan al die spelling- en grammaticale fouten die je soms tegenkomt  tegenwoordig op diverse websites en social media? Dan komen wij graag direct met jou in contact.
Uiteraard is het schrijven van een boeiende en pakkende motivatiebrief een must om in aanmerking te komen voor de eerste selectieronde; mooie uitdaging dus!

Deze fulltime functie is voor onbepaalde tijd en het bedrijf zal jou zelf een contract aanbieden; je komt dus rechtstreeks in dienst van het bedrijf.

Zoekwoorden: marketing, medewerker marketing, communicatie, online, online marketing, e-commerce, website, content medewerker, social media, CMS, online marketing, retail, klantenservice, sales, mdia, marketeer, online marketeer, B2C, digital marketing, Photoshop, video, creatief, creative, SEO,

 

Wat wij bieden

 • Mooie functie voor bijvoorbeeld een kandidaat met een journalistieke-, marketing- of
 • e-commerce achtergrond;
 • Werken binnen een succesvolle onderneming van naam;
 • Gedreven en enthousiaste collega’s;
 • Mogelijkheden om je verder te ontwikkelen in jouw vakgebied;
 • Salaris tussen € 2.500,00 en € 3.000,00 bruto per maand.

Wat wij vragen

 • MBO 4 of HBO afgeronde opleiding (=absolute vereiste);
 • Enkele jaren relevante werkervaring opgedaan als online marketeer, medewerker E-commerce, Content Marketeer e.d. (=absolute vereiste);
 • Zeer goede kennis van de Nederlandse taal (=absolute vereiste);
 • Vlotte kennis van de Engelse taal en eventueel kennis van de Franse taal;
 • Je bent fulltime (40 uren per week) beschikbaar; parttime werken behoort niet tot de mogelijkheden;
 • Ervaring met CMS zoals bijvoorbeeld WordPress, Joomla, Drupal of SDL Tridion, AEM, GX of vergelijkbaar;
 • Ervaring met de moderne DTP applicaties is mooi meegenomen;
 • Je woont in Almere of binnen een straal van 40 kilometer rond Almere.


 

Over het bedrijf

Dit internationale bedrijf te Almere is een succesvol marktleider van consumenten artikelen en heeft diverse vestigingen binnen Europa. Het bedrijf heeft een jarenlange betrouwbare naam opgebouwd binnen de retailbranche.

Solliciteren

Indien je interesse hebt en raakvlakken ziet met jouw (stage) werkervaring en kennis, dan zien wij jouw sollicitatie en motivatie zo snel mogelijk tegemoet.
Hoe pak je dit aan? Lees daarom eerst onderstaande punten goed door s.v.p.

1. Schrijf dan een boeiende en pakkende op de functiegerichte motivatiebrief, waarin je aangeeft waarom jij voor deze functie een goede kandidaat bent. Laat hierin direct zien welke schrijfkwaliteiten jij hebt en maak ons nieuwsgierig!
Sollicitaties zonder motivatiebrief nemen wij uiteraard niet in behandeling!

2. Zorg voor een modern opgemaakt, maar duidelijk CV waarin je de werkperiodes én functietaken aangeeft per verrichte functie.

3 Jouw motivatie en sollicitatie verstuur je dan middels de sollicitatie-button of kun je sturen naar: almere@werktalent.com. Bij voorkeur ontvangen wij sollicitaties via onze eigen website.

Heb je ons nieuwsgierig gemaakt? Dan nodigen wij jou direct aan voor een eerste kennismaking en zal je tijdens dit gesprek veel te horen krijgen over het bedrijf en verstrekken wij nog meer info over de functie. Wij zien uit naar jouw reactie!

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent