Zelfstandige schilder

Opleidingen LBO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Tilburg
Salaris € 2400,- tot € 3500,- per maand
Direct naar:

Heb je geen zin om de komende winter thuis te zitten en ben je toe aan een werkgever waar je het hele jaar door kunt werken? Solliciteer dan voor deze vaste baan bij een super mooi bedrijf!Over de functie

Als allround schilder ben je verantwoordelijk voor het groot en klein onderhoud aan grootschalige projecten in de zuid Nederland. Samen met je collega's trek je van project naar project, klein of groot het maakt jou allemaal niet uit. Je werkt hoofdzakelijk voor partijen zoals woningcorporaties, dit betekent dat tijd en kwaliteit belangrijk zijn tijdens jouw onderhoudswerk. Ook wanneer je een leerling bent of iets minder ervaring hebt ben je vrij om te solliciteren op deze vaste baan!

Wat wij bieden

Natuurlijk bieden wij je een super leuke baan, met erg gezellige collega en diversiteit in projecten waar je komt. Volgens de cao hebben wij prima arbeidsvoorwaarden en erg leuke teamuitjes door het jaar heen. Daarnaast ga je bij ons niet van hot naar her, je werkt voor langere tijd op één en hetzelfde project met dezelfde mensen. Je krijgt één aanspreekpunt op de bouwplek, dit is jouw teamleider en deze collega regelt alles voor je. Ook zijn er voldoende ontwikkelmogelijkheden om door te groeien van bijvoorbeeld assistent tot vakbekwaam schilder. Daarnaast heb je bij ons gewoon een fulltime dienstverband.

Wat wij vragen

  • Een gezellige en enthousiaste collega;
  • Je kent de techniek van het schilderen;
  • Een blik verf is jouw vriend ;)
  • Iemand die bekend is met de bouwwereld.


Je woont in de regio Breda, Roosendaal en/of Tilburg.

Over het bedrijf

Onze klant is een grote speler op het gebied van vastgoed onderhoud. Met hun jarenlange ervaring op het gebied van schilderwerk en onderhoud hebben ze en erg sterke naam opgebouwd in het Brabantse. Ongeveer 4 keer per jaar organiseren ze ook een leuke activiteit voor het personeel, denk hierbij een aan borrel voor de kerst en zomervakantie en hier en daar een avondje bowlen met z'n allen. Hun projecten kun je vinden in heel West-Brabant, van Tilburg tot aan Bergen op Zoom en alles wat daar onder of boven valt.

Solliciteren

Zoek jij vast werk en klinkt deze full time functie jou als muziek in de oren?

Solliciteer dan snel en vergeet je cv niet toe te sturen!

Jean-Marie Frerichs
0612545344
jeanmariefrerichs@werktalent.com

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent