Kwaliteitscontroleur AGF

Opleidingen MBO
Dienstverband Vast
Standplaats Waddinxveen
Salaris € 2300,- tot € 2550,- per maand
Direct naar:
Spreekt jou dit aan en zie jij het als een uitdaging om in een bedrijf te werken waar kwaliteit hoog aangeschreven staat, solliciteer hier dan kom je te werken in een kwalitatief en gezellig team!

Over de functie

Als kwaliteitscontroleur ben je belast met de keuringen van alle binnenkomende partijen verse groenten en fruit. Tevens ben je eindverantwoordelijk voor de keuringen en draag je zorg voor de rapportages van de geconstateerde feiten aan de commercie. Het is van groot belang dat je goed kunt rekenen, van aanpakken weet en pas tevreden bent wanneer het werk goed verloopt en af is, ook niet bang om even de heftruck te pakken om alle producten op zijn plaats te zetten. Onze opdrachtgever kent een platte organisatiestructuur en zelfstandig werken is daarbij een vanzelfsprekendheid.

Wat wij bieden

Onze opdrachtgever weet wat ze van hun personeelsleden vragen en beseffen dan ook dat hier wat tegenover moet staan. Naast een goed startsalaris van ±€2300 biedt men ook:

 • Een uitdagende, vaste baan binnen een informele, groeiende en gezonde organisatie;
 • Diverse toeslagen;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Weekeinde vrij, alleen in overleg af en toe een zaterdag.
 • Full time en vast werk;
 • Dagdiensten;
 • Ruimte voor opleidingen die men kan volgen dus volop doorgroeimogelijkheden;
 • Vrijheid om, binnen de aangegeven kaders, op jouw eigen manier te werken;
 • Elke vrijdagmiddag een borrel;

Wat wij vragen

De kwaliteitscontroleur die onze opdrachtgever zoekt heeft als vanzelfsprekend vakkennis van een aantal productgroepen wat aangetoond kan worden middels een certificaat of op andere wijze. Ervaring en ook passie voor het assortiment en kwaliteit is een vereiste.

 • Je bent woonachtig in Woerden, Zoetermeer, Regio Zuidplas, Gouda en omgeving;
 • Je bent in staat om op een begrijpelijke wijze te communiceren over de producten. Je kan je inleven in de situatie van de leveranciers en hen in raad en daad

bijstaan. Je dient te beschikken over een MBO+ werk – en denkniveau. Aantoonbare ervaring als kwaliteitscontroleur Affiniteit met groente en fruit.

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een familie bedrijf wat actief is in de handel van verse groente en vers fruit. Zij importeren vanuit de hele wereld en verhandelen het lokaal geteelde product. Binnen dit bedrijf zijn er genoeg mogelijkheden om door te groeien en kijken zij altijd naar wat men kan en aanspreekt. Verder is het een zeer gezond bedrijf met een informele sfeer.

Solliciteren

Het eerste (kennismaking)gesprek zal bij ons in vestiging Zevenhuizen plaatsvinden. Hierin bespreken we de functie, organisatie en bovenal jouw wensen en ambities.

Mocht de match er zijn met deze functie en organisatie, stellen we je met veel plezier voor bij onze partner. Wij plannen een gesprek in, evalueren deze met onze partner en bij de volgende stappen als onderhandelingen zorgen wij voor de juiste begeleiding.

Alles rond en iedereen tevreden? Dan feliciteren we je met je nieuwe uitdaging!

Wil je meer weten of solliciteren? Druk dan op de rode knop hieronder, mail naar mariovandieren@werktalent.com of neem telefonisch contact op via 0180-767001. Mobiel zijn wij ook beschikbaar op 0613497691.

Deel via social media:
Mario van Dieren

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent