Customer Service medewerker

Opleidingen MBO
Dienstverband Vast
Standplaats Gorinchem
Salaris € 2000,- per maand

Functie omschrijving

De basis van de functie is het correct behandelen en bewaken van de binnen gekomen order. Uiteraard is overleg met de accountmanager en klantadviseur. Hoe gaat dit in z'n werk?

- De telefoon gaat, de accountmanager óf directe klant heeft een aanvraag;
- Deze aanvraag behandel en beoordeel je;
- Je maakt een overdracht van de ontvangen projectgegevens naar het engineeringsbureau en leverstraat;
- Indien nodig maak je offertes naar potentiële klanten en bewaakt deze door na te bellen;
- Je zorgt voor een volledige en correcte communicatie na opdrachtverstrekking van de leverdata naar de klant(en) en opdrachtgever(s).

Je hebt dus enorm veel klantcontact met betrekking tot de inhoud van een aanvraag, wensdatum/planning tot en met de opdrachtverstrekking.

Wat wij bieden

In deze zelfstandig, diverse functie bieden wij uiteraard genoeg begeleiding en ondersteuning van je enthousiaste collega's. Ook bieden we je het volgende:

- Goed salaris, tussen €1.800 en €2.200 bruto per maand
- Uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd
- Doorgroeimogelijkheden
- Vrijheid door mee te mogen denken met de organisatie, graag zelfs!
- Hecht en stabiel team op de binnendienst

Wat wij vragen

Als vanzelfsprekend ben je communicatief vaardig en correct, je weet hoe je klanten te woord kan staan door (bijvoorbeeld) je ervaring in een callcenter. Daarnaast vragen wij:

- MBO+ werk en denk niveau;
- Affiniteit met Techniek;
- Fulltime beschikbaarheid
- Woonachtig in de omgeving van Gorinchem

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een mooie, groeiende organisatie gespecialiseerd in het ontwerpen en aanleggen van ondergrondse telecomnetwerken. Zij verzorgen het gehele traject van aanvraag tot oplevering: van het aanvragen van vergunningen, het verzorgen van de engineering tot het graven van weggedeeltes en civiele en technische uitvoering.

Een aantal jaar geleden hebben zij een grote klant over kunnen nemen waardoor ze de regio Zuid-Holland, het gebied tussen Utrecht en Rotterdam volledig kunnen bedienen. Doordat een aantal collega's mede hierdoor, doorgegroeid zijn binnen de organisatie zijn er meerdere posities vrij gekomen op de Customer Service.

Solliciteren

Omdat WerkTalent de opdrachtgever als geen ander kent, hebben zij het wervingsproces aan ons uitbesteed. Daarom zijn de eerste gesprekken bij ons op de vestiging in Gorinchem. We gaan een persoonlijk gesprek aan, hierin bespreken we je wensen, ambities, de functie en het bedrijf zodat het van beide kanten een duidelijk en eerlijk verhaal is is.

De match gevonden? Dan stellen we je graag voor bij onze partner, plannen we de gesprekken voor je in en begeleiden we je tot het tekenen van je contract en ver daarna.

Meer weten? Bel of app naar: 06-19034538. Mailen kan ook: floortjedevalk@werktalent.com

Ben je in de buurt, dan kan je ook altijd binnen stappen voor een oriënterend gesprek. Als je op vrijdagmiddag binnen stapt, drinken we gelijk een biertje!

Deel via social media:

Tip een vriend

Tip een vriend

Floortje de Valk

Floortje de Valk

06-19 03 45 38
floortjedevalk@werktalent.com

WhatsApp Floortje de Valk      Ga naar instagram van Floortje de Valk


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent