Medewerker machine

Opleidingen MBO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats 's-Gravenhage
Salaris € 2050,- per maand
Direct naar:
Heb jij enige ervaring met machines en/of metaal? Sta je open voor het maken van overuren en spreek je vloeiend Engels en Nederlands? Lees dan snel verder!

Over de functie

Een bruto maandsalaris van €2050 o.b.v. 38 uur per week.

Als medewerker (metaal)machine ga je aan de slag bij een opdrachtgever welke zich dagelijks bezighoudt met het ontwikkelen van verankerings- en bevestigingssystemen. Aan jou de taak om de producten (metaal) voor te bereiden op het verdere productieproces bijvoorbeeld d.m.v. een stempelmachine. Doordat jij al enige ervaring hebt met machines weet jij precies hoe je hier veilig mee om moet gaan. Onze opdrachtgever zal je uiteraard nog meer over de verschillende machines leren zodat jij ze na verloop van tijd zelf in kunt stellen en bedienen en zodat je eventuele storingen kan herkent en kan melden bij je leidinggevende. Daarnaast is het van groot belang dat je vloeiend Engels spreekt; je collega’s komen namelijk uit andere landen waardoor het wel zo makkelijk is als je met iedereen kan communiceren.

Bij aanvang van de functie zullen je werktijden van 07.30 uur tot 16.30 uur zijn. Mocht de opdrachtgever een langere verbintenis met je aan willen gaan dan zal je bereid moeten zijn om in ploegendiensten te werken met uiteraard een hoger salaris welke daar bij past.

Wat wij bieden

• Een bruto maandsalaris van €2050 o.b.v. 38 uur per week
• Reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer enkele reis (vanaf 10km)
• Wekelijkse verloning
• Fulltime werk bij onze opdrachtgever
• Bij gebleken geschiktheid in dienst bij de opdrachtgever
• Diverse doorgroeimogelijkheden

Wat wij vragen

Voor deze functie zijn wij op zoek naar iemand die:

• Enige ervaring heeft met machines en/of de metaalindustrie
• Zowel vloeiend Nederlands als Engels spreekt
• Fulltime (38 uur per week) beschikbaar is
• Flexibel is ingesteld en na overname bereid is in ploegendienst te werken
• Woonachtig is in de omgeving van Den Haag/Westland
• Beschikt over eigen vervoer (openbaar vervoer is niet mogelijk!)

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever gaan wij nu nog niet bekend maken, echter kunnen wij wel al een kleine indruk van ze geven. Het gaat om een bedrijf die een ervaren speler is op het gebied van metaaltechniek en met name in de verankerings- en bevestigingsproducten. Op dit moment zorgen 80 personeelsleden er dagelijks voor dat alle klanten worden voorzien van hun aanvragen. Naast het hoofdkantoor in Nederland heeft onze opdrachtgever ook een dochteronderneming in Amerika welke ook wordt voorzien met de opslag. Met aanvragen vanuit de hele wereld wordt onze opdrachtgever gezien als een grote speler met klanten in de energie, petrochemische industrie en de scheepsbouw.

Solliciteren

Ben jij de flexibele medewerker die wij zoeken? Reageer dan snel!
Via de sollicitatie button kun je solliciteren op de functie. Vergeet niet om je CV toe te voegen en een korte motivatie waarom jij de geschikte kandidaat bent! Vragen? Bel naar 070-3085353 of stuur een mailtje naar denhaag@werktalent.com.

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent