Klantenservice mdw. inbound Parttime

Opleidingen MBO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Amersfoort
Salaris € 1800,- per maand
Direct naar:
B2B: Jij wordt gebeld door zakelijke klanten (MKB) van Ziggo met allerhande vragen over de producten. Heb jij een servicegerichte instelling en kun je goed luisteren? Lees dan snel verder!

Over de functie

Het gaat om een inbound functie. Dit betekent dat je alleen gebeld wordt en zelf niet naar klanten belt. Daarnaast gaat het om een B2B functie wat inhoudt dat je alleen telefoontjes ontvangt van zakelijke klanten, in dit geval binnen het MKB. De vragen lopen uiteen van onderwerp: bestellingen, pakketten, rekeningen en monteurs maar bijvoorbeeld ook over technische aangelegenheden zoals TV-, internet- of telefoonaansluiting. Wanneer klanten ontevreden zijn, blijf jij beleefd en dienstverlenend. Mogelijke problemen los je op door goed te luisteren naar hetgeen de klant vertelt. Hier kan het gaan over storingen, een misgelopen verhuizing, of slechte (tijdelijke) verbinding. Jouw streven is altijd de klant met een 100% tevreden gevoel laten ophangen!
 

Wat wij bieden

Salaris 10,54 per uur (21 jr. eo)
Reiskostenvergoeding OV volledig, eigen vervoer € 0,19/km met een max van € 6,15/dag
16-32 uur per week
Openingstijden maandag t/m zaterdag van 8.00 - 21.00 uur
Professionele betaalde training duur 3 weken, 1 week elearning van 12 uur thuisstudie, daarna 2 weken Parttime of fulltime mogelijkheden op locatie in Amersfoort (provincie Utrecht)
Uitstekende begeleiding en coaching
Ontwikkelmogelijkheden
Fijne informele werksfeer
Bij gebleken geschiktheid kans op een contract voor onbepaalde tijd
Kans op leuke aanbiedingen vanuit Ziggo

Wat wij vragen

MBO niveau
Communicatief vaardig
Empathisch
Geduldig
Verantwoordelijk
Secuur
Onderdeel van de sollicitatieprocedure is een Skype gesprek en er moet een referentie opgevraagd mogen worden.

Over het bedrijf

Conduent is een callcenter service gericht op de particuliere en de zakelijke markt. Eén van haar opdrachtgevers is Ziggo: Ziggo is de grootste kabelexploitant in Nederland en biedt digitale kabeltelevisie, internet en telefoondiensten aan zowel particuliere als zakelijke klanten.

Solliciteren

De eerst volgende trainingen starten op 17 februari en 2 maart 2020.. Reageer meteen door te klikken op de button of stuur een appje/email met je telefoonnummer dan bel ik je voor een kennismakingsgesprek!

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent