C-chauffeur autolaadkraan

Opleidingen Basisonderwijs
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats 's-Gravenhage
Salaris € 2200,- tot € 2600,- per maand
Direct naar:
Ben jij een chauffeur met rijbewijs C en heb je affiniteit met GWW? Beschik je ook nog over je Code 95 en eigen vervoer? Lees dan snel verder!

Over de functie

Een bruto maandsalaris van circa €2200 tot €2600 op basis van 40 uur per week en ervaring

Als autolaadkraan-chauffeur ben jij verantwoordelijk voor het vervoer van bijvoorbeeld dreglijnschotten, haspels en waterpompen. Jij zorgt er voor dat alles op tijd op zijn plek staat. Afhankelijk van het seizoen houd je je ook bezig met de gladheidsbestrijding. Door jouw ervaring weet je op een verantwoordelijke manier met de autolaadkraan om te gaan omdat jij zwaardere ladingen gaat vervoeren. Deze moeten goed vastzitten en goed gezekerd zijn om ongelukken te voorkomen. Doordat onze opdrachtgever is gevestigd in Den Haag hebben zij de klussen voornamelijk in die regio maar het gebeurd ook wel eens dat een klus daar buiten is bijvoorbeeld in de omgeving van Westland of Rotterdam. Over het algemeen beginnen de klussen om 07.00 uur en ben je om 16.00 uur klaar met werken. Houd er wel rekening mee dat dit een indicatie is en dat de tijden bij sommige klussen kunnen verschillen.

Wat wij bieden

• Een bruto maandsalaris van circa €2200 tot €2600 op basis van 40 uur per week en ervaring
• Vergoeding van de reiskosten
• Wekelijkse verloning
• Fulltime werk
• Vast werk bij onze opdrachtgever
• Diverse doorgroei- en opleidingsmogelijkheden

Wat wij vragen

• Je hebt aantoonbare ervaring met de autolaadkraan
• Je ben fulltime beschikbaar
• Je beschikt over een geldig VCA certificaat en TCVT Autolaadkraan
• Je beschikt over rijbewijs B, CE en code 95
• Je bent woonachtig in de omgeving van Den Haag
• Je hebt ervaring in de GWW (pré)

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een ervaren speler op het gebied van groen en grond. Of het nu gaat om ontwerp, aanleg, renovatie of onderhoud aan (particuliere) tuinen, parken, recreatieterreinen, natuurterreinen, industriegebieden en/of gehele woonwijken, onze opdrachtgever is er gespecialiseerd in. Het is het juiste adres voor alle 'groene en grond werkzaamheden'. In de winterperiode verricht men tevens de werkzaamheden wat betreft de gladheidsbestrijding. Het bedrijf voert de werkzaamheden voornamelijk in de regio van Den Haag uit en incidenteel daarbuiten. Bijvoorbeeld in de regio van Westland, Delft, Rotterdam en Leiden.

Solliciteren

Ben jij de autolaadkraan-chauffeur die wij zoeken? Reageer dan snel!
Via de sollicitatie button kun je solliciteren op de functie. Vergeet niet om je CV toe te voegen en een korte motivatie waarin je beschrijft waarom jij de geschikte kandidaat bent! Vragen? Bel naar 070-3085353 of stuur een mailtje naar denhaag@werktalent.com.

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent