Personeelsplanner AGF

Opleidingen HBO
Dienstverband Vast
Standplaats Rotterdam
Salaris € 2000,- tot € 2500,- per maand
Direct naar:
We zoeken een personeelsplanner voor een AGF ompakbedrijf in het om en verpakken.

Over de functie

Wij hebben met Cool Port Packaging een gigantische mooi pand in Rotterdam en je komt te werken met meerdere collega's. In dit pand van meer dan 7000 m2 werken we wekelijks met meer dan 250 professionals !
Je krijgt van ons een inwerktraject geboden waar je met de verschillende collega's gaat mee kijken naar de dagelijkse werkzaamheden.
De accountmanagers krijgen de orders op kantoor binnen en deze worden gecommuniceerd naar de planners afdeling. Je dient vervolgens een planning te maken van het personeel om ervoor te zorgen dat de orders gerealiseerd kunnen worden. Deze dien je vervolgens met de teamleiders van de werkvloer te communiceren. Kortom je moet iemand zijn die een strakke planning kan maken en goed met mensen kan omgaan.

Wat ga je precies doen?
Als Personeel Planner heb je dagelijks nauw contact met de accountmanagers en de opdrachtgevers die hun orders hebben geplaatst. Een order bij ons in het bedrijf kan bijvoorbeeld zijn dat de klant vraagt om 4 containers met druiven om en te verpakken in mooie verpakkingen voor in de supermarkt. Dit kan soms handmatig werk zijn en soms machinaal. Het is vervolgens aan jou om de orders te vertalen naar het aantal personen dat je nodig hebt om deze orders te realiseren. Wekelijks werken er ongeveer 200-300 medewerkers in de organisatie om ervoor te zorgen dat alle orders verwerkt kunnen worden. Je deelt de mensen in en maakt planning en naar aanleiding hiervan ook een werk- en vervoersplanning. Jij zorgt ervoor dat onze (voornamelijk) Poolse uitzendkrachten gekoppeld worden aan de orders en dat de bezetting optimaal is. Heb je niet genoeg personeel, dan schakel je met onderaannemers. Mochten er eventuele problemen voorkomen, dan zijn deze met jouw proactieve houding en zelfstandige aanpak, snel verholpen!

Wat wij bieden

 • Een veelzijdige en uitdagende rol met ruimte voor eigen initiatief
 • Contract voor bepaalde tijd met uitzicht op een vast dienstverband
 • Doorgroeimogelijkheden binnen onze organisatie
 • Ontwikkelmogelijkheden d.m.v. opleidingen, cursussen, coaching en training on the job!
 • Vaste baan met fulltime dienstverband
 • Personeelsvereniging die af en toe leuke uitjes verzorgt!

Wat wij vragen

 • Goede beheersing van de Nederlandse en de Engelse taal en wellicht nog een taal bijv Pools
 • MBO werk- en denkniveau
 • Een B-rijbewijs
 • Goede administratieve en communicatieve vaardigheden
 • Proactief en enthousiast 
 • Bij voorkeur woonachtig in regio Rotterdam/Westland/Den Haag
 • Ervaring in de AGF is belangrijk, maar dit willen we je ook graag leren
 • Fulltime functie
 • Vast werk voor onbepaalde tijd indien je jezelf goed profileert
 • Full-time functie met een flexibele insteek, bereidt twee ploegen te kunnen werken

Over het bedrijf

Wij zijn een specialist in het om- en verpakken van groenten en fruit. Met onze verschillende verpakkingsmachines zijn de mogelijkheden in ons machinepark grenzeloos. Wij voorzien zowel nationale als internationale retailers van een mooi verpakt eindproduct. Dit doen wij met een team van 200-300 personen, die stuk voor stuk specialisten zijn in hun vak. In totaal hebben we 7000 m2 aan oppervlakte met 3 hallen waar we ons specialiseren in het om- en verpakken van groenten en fruit.

Solliciteren

Paul de Letter is de vaste recruiter van Cool Port Packaging. Wij zijn als WerkTalent ingeschakeld voor de eerste werving van de nieuwe collega’s ter uitbreiding van het bedrijf. Het eerste gesprek zal bij ons bij WerkTalent Westand plaatsvinden en indien dit positief is zal het tweede gesprek bij CPPR plaatsvinden. Tijdens het gesprek bespreken wij het bedrijf / de functie en alle details met jou door.

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent