Medewerker productie

Opleidingen Basisonderwijs
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Leiden
Salaris € 1700,- per maand
Direct naar:
Heb jij al ervaring in de productie of wil je juist je eerste stappen maken? Wil jij aan het werk binnen een gezellige en platte organisatie? Lees dan snel verder!

Over de functie

In deze functie kom je te werken in een gezellig team welke zich elke dag weer met 110% inzet om op een leuke en collegiale manier de productiedoelen te halen. Je houdt je bezig met de productie van schuursponzen en zal komen te werken op de productie afdeling of de inpakafdeling, afhankelijk van waar jij het beste tot je recht komt.

Wat wij bieden

  • Een startsalaris van €9,80 bruto;
  • Een fulltime functie;
  • Vaste werktijden van ma t/m vr van 08:00 tot 17:00;
  • Een vast dienstverband behoort tot de mogelijkheden.

Wat wij vragen

Naast dat je goed kan communiceren en graag, aan het werk wilt in een productieomgeving en in de directe omgeving woont is het een pré als je al wat ervaring hebt opgedaan in een productieomgeving.

Over het bedrijf

Met vestigingen in 8 landen en wereldwijd meer dan 500 medewerkers is dit van oorsprong Leidsche bedrijf marktleider op het gebied van schoonmaakmateriaal. Op de vestiging in Leiden werkt een gezellig team dagelijks samen om een hoogwaardig product te produceren.

Solliciteren

Is bovenstaande vacature jou op het lijf geschreven of wil je meer informatie? Neem dan contact met me op! Dit kan via onderstaande link, per telefoon op 06-44386774 of per mail naar rubenbreukers@werktalent.com.

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent